عرض سلام و احترام
با توجه به اینکه ظاهرا اونطور که پیداست در حال تهیه یکسری امکانات جدید برای وبسایت هستید، و از اونجا که واقعا مجموعه سونلرن رو دوست دارم و حالا حالاها هم احتمالا باهاش کار دارم و چیزای زیادی هست که باید ازش یاد بگیرم، خواستم پیشنهاد برای ایجاد چند امکان رو بدم، که نبودش، توی این مدت که با سونلرن همراه بودم، حداقل برای خودم گاهی اذیت کننده بوده.. جسارت میکنم، چون دلم نمیخواد در دراز مدت، کیفیت مجموعه، پایین بیاد ...
یک:
وقتی مشفول تماشای یک ویدئوی آموزشی هستیم، اگر به اشتباه صفحه رفرش بشه، یا به هر نحوی عملیات رفرش اون صفحه اتفاق بیافته، دیگه این امکان که اون ویدئوی آموزشی برگرده به همون دقیقهی قبل که درحال تماشا بودیم، وجود نداره که گاهی اذیت کنندست.
دو:
احتمالا چالشهای زیادی داره ولی ایجاد یک جامعه برای پرسش و پاسخ و مشورت اعضای سونلرن باهم، خیلی خیلی میتونه قابل استقبال باشه. فضایی که افراد میتونن سوالهایی از دستههای مختلف مطرح کنن و پاسخ بدن. که به نظرم سونلرن وااااقعا این فضا رو کممم داره.
به عنوان مثال، همین امکان، در سایت راکت
سه و چهار:
امکان لایک سوالات، نظرات، مخصوصا نکات آموزشی؛ این موضوع وجود نداره و خیییلی میتونه خوب باشه.
که میشه از همین امکان و امکان دوم، به این رسید که در نهایت یک xp که نشون دهنده میزان مهارت شخص هست، ایجاد بشه و حتی میشه یک پروفایل داینامیکتر ایجاد کرد. که افراد جامعه بتونن توسط آیدی همدیگه، پروفایل هم رو ببینن، میزان مهارت یکدیگر رو ببینن و کلی داستان حول همین محور میتونه پیش بیاد
پنج:
وقتی در زیر ویدئوهای آموزشی سوالی پرسیده میشه یا نکات آموزشی گفته میشه، همگی با یک ظاهر، در زیر اون آموزش قرار میگیرند و ما نمیتونیم تشخیص بدیم که الان این تاپیکهایی که زیر فلان ویدئو وجود داره، کدوم یکی سوال بوده، کدوم یکی نکته آموزشیه.
شش: انتقادطور
الان که دارم این پیام رو مینویسم، سونلرن درحال ضبط دوره جدید وردپرس۱۴۰۱ هست. دورهای که من دوماه دیگه قصد استارتش رو دارم و دقیقا درحال حاظر هم دانشجوی دوره پیاچپی هستم.
چرا باید بخش شیگراییphp که در دوره وردپرس۱۴۰۱ هست، از همون دورهی متخصص پیاچپی کپی شده باشه؟؟؟
خب دوره متخصص پیاچپی اگه اشتباه نکنم دوسال پیش ضبط شده و علیالخصوص مبحث شیگرایی اون، بخش اندکی از آموزشهاش مربوط به قبل از اون دوسال پیش، در یک دورهی دیگه بوده. فکر میکنم از شیگرایی دوره جاوا بوده مثلا بخش uml class diagram
به نظرم این موضوع، برای دوره پیاچپی که مربوط به دوسال پیش میشه مشکلساز نیست. ولی خب دیگه بهتر بود در این دوره وردپرس، از ابتدا ضبط بشه تا کیفیت پایین نیاد... شما کلی زحمت کشیدید براش، میشه این دوره رو هم یه بازسازی کرد تا از کیفیت بالاتری برخوردار باشه..
نیت من، صرفا بالاتر رفتن کیفیت مجموعه سونلرن بود. ممنون که مطالعه کردید..