شنبه یه خبراییه 🔥 منتظر شنبه باش 😉🥳
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ مراد فقیهی
اکستنشن کاربردی برای PHPStorm
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۲ دی ۱۴۰۱

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و منتورهای گرامی و محترم

امیدوارم حالتون خوب باشه

با انگلیسی و فارسی سرچ کردم و جواب هوش مصنوعی و خزنده‌های گوگل فقط بیشترین دانلود رو نشون میداد ! با توجه به اینکه در اکثر مواقع تجربه مافوق علم است ، ممنون میشم که تجربه و پیشنهاد شخصی شما برای نصب پلاگین‌های شبیه به vscode رو بدونم.

سپاس

------------------------------------------------------

پی نوشت : در جدید‌ترین نسخه phpstorm بعضی از پلاگین‌ها حالت چند منظوره هستند و keyword آنها در sort بندی متفاوت است در نتیجه احساس میکنی چنین پلاگینی وجود ندارد ! .

مثال : اگر بخواهید فایل ، پوشه ، کد خام و... لاراول رو با پلاگین نصب شده داشته باشید ، باید پلاگین Symfony رو نصب کنیم و این یه کم گیج کننده بنظر میرسه چون بنظر من در دنیایه ما برنامه نویس‌ها در 90 درصد مواقع ، لغات و اسم و... تحت الفظی است .

?

سلام مراد جان

اگر متوجه منظورت شده باشم:

حدالامکان از auto complete و اکستنشن‌های اینطور استفاده نکن چون بهشون وابستگی پیدا میکنی و کم کم راه‌های اصلی فراموشت میشه.

از ادیتور‌های خط فرمان مثل vim و سیستم عامل لینوکس استفاده کن تا مهارتت ارتقا پیدا کنه.

سعی کن از xampp و اینجور نرم افزارها کمتر استفاده کنی و خودت جداگانه ampp رو نصب و کانفیگ کنی.

چون php زبان سرور هست با سیستم عامل‌های سرور و این موارد آشنایی داشته باشی خیلی بهت کمک میکنه.

از ادیتور‌های ساده و در عین حال قدرتمند استفاده کن مثل همون vim که گفتم.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۱۲

یکی از دلایلی که من همیشه خانواده سون لرن رو دوست داشتم ، استفاده این خانواده از عینکی است که فریم آن از علم ، تجربه و مهارت و عدسی آن از صداقت و شرافت ساخته شده است.

مرسی جناب فاطمی کیا عزیز

مراد فقیهی ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹

موفق باشید❤️

از همراهی همچنین عزیزانی با مجموعه بسیار خرسندیم.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۲۳ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۳۲