شنبه یه خبراییه 🔥 منتظر شنبه باش 😉🥳
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ شعبان زاده
Undefined variable
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۹ دی ۱۴۰۱

سلام . وقت بخیر

من مطابق کدهای استاد صالحی شرط if را نوشتم . صفحه و فرم‌ها ایجاد شدن . وقتی name و age را می‌دهم ، پیام خوش آمدید هم چاپ می‌شود اما پیغام Undefined variable در صفحه مرورگر نشان می‌دهد

کد‌ها به اینصورت است :

html>
<html lang="fa">
<head>
  <meta charset="UTF-8">
  <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
  <title>GET Methodtitle>
head>
<body>

if($_GET["firstName"] || $_GET["age"]){
    echo "خوش آمدید" . $ـGET["firstName"] ."
"
;     echo "شما با ایمیل " . $_GET["age"] . "وارد شده اید";   }     ?>   <form action=" echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>"method="GET">     <label for="">نام       <input type="text" name="firstName">     Label>     <lable for="">سن شما       <input type="text" name="age">       Lablel>
      <input type="submit" value="ارسال">   form> body> html> Notice: Undefined variable: ـGET in C:\\Xampp 7_4\\htdocs\\7Learn.php\\09-superGlobals-Variables\\GET-POST.php on line 25 Notice: Trying to access array offset on value of type null in C:\\Xampp 7_4\\htdocs\\7Learn.php\\09-superGlobals-Variables\\GET-POST.php on line 25

خیلی ممنون

سلام علی عزیز

اینجا سوپرگلوبال گت رو اشتباه نوشتی:

$_GET رو ببین

For you:
echo "خوش آمدید" . $ـGET["firstName"] ."";
Change to:
echo "خوش آمدید" . $_GET["firstName"] ."";
بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵

ممنون احمد رضا جان . ایراد برطرف شد .

من در زمانی که بین کیبورد‌های اینگلیسی و فارسی شیفت می‌کردم علامت _ رو گذاشتم . درسته که در حروف بعدی متوجه فارسی بودن کیبورد شدم اما علامت under line _ رو پاک نکردم چون شبیه آندرلاین فارسی هست و متوجه فرقشون نشده بودم که همین باعث خطا شده بود.

لطف کردید .

شعبان زاده ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۱۷