شنبه یه خبراییه 🔥 منتظر شنبه باش 😉🥳
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ محمدجوکار
چطور میتونم در یک تابع که خودم نوشتم، متن دلخواهی رو اکو کنم
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۵ دی ۱۴۰۱

عرض ادب و احترام

8d49-Screenshot (555).png

اصلا نمیدونم در ابتدا، این نوع ولیدیشن کردن، صحیحه یا خیرولی چون خواستم انجامش بدم، مهم بود که چالششو حل کنم

مشکلم توی پارامتر سومیه که قراره به تابع پاس بدم.

در پارامتر سوم(code$) هر چیزی میتونه قرار بگیره. گاهی باید یه تابع بهش پاس بدیم که در اون تابع، کوئری زده میشه به دیتابیس. گاهی میخواهم اکو کنیم ببینیم نتیجه چیه یااا کلی چیز دیگه

من چطور باید کد لاین ۳۲ هلپر رو بنویسم برای این کار؟

در auth.php یه بار نوشتم:

formValidation('name', 'name', "echo $name") 

اما چیزی برگردونده نشد و ارور هم نداشتم دیگه نمیدونم چطور باید برگردونمش.

سوال دوم:

مثلا فانکشنی که نوشتم، متغیر کدش، هرچیزی میتونه باشه. چطور میتونم این کلمه (هرچیزی) رو در php به عنوان ورودی بهش بدم؟؟

شما زمانی که مقدار $codeرو می‌خوای برگردونی باید مقداری هم براش ست کنی برای نمایش این مقدار هر جای پروژه که می‌خوای نمایشش بدی باید تابعت رو صدا بزنی و مقادیر رو بهش بدی و چون درش return کردی تابع رو باید echo کنی مثلا :

echo formValidation($_POST['username'],$var,'نام کاربری نمی‌توناد خالی باشد.');
وحید صالحی ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۰۹:۱۲

ممنونم از اطلاعاتتون

به صورت زیر اجرا کردم ولی خب نشد انگار..

0adc-Screenshot (558).png

وقتی مثل شما متغیر رو بیرون از استرینگ گذاشتم، اصلا نشناخت متغیر رو

رفتم توی هلپر و اون ورودی که براش به صورت استرینگ ست کرده بودم رو هم برداشتم. باز هم نشد

توی دبل‌کوت گذاشتم تا دیگه بهم ارور نداد

البته اصراری نیست بر انجام دادنش، راه حل داینامیک و تمیزی هم نیست ولی خب جالب شده برام... اینکه اینطوری بخوای ستا داده پاس بدی به فانکشت و چندتا کار رو باهم انجام بدی خیلی جالبه

ولی انگار اکی نمیشه

محمدجوکار ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳

خخ وااای من اصلا فیلد پسوورد ندارم که

محمدجوکار ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۴۶

یااااافتممممم

اگه به مدل زیر باشه، بالا میاره. میبایست از خروجی void استفاده کرد.

7fc0-Screenshot (559).png

6b97-Screenshot (560).png

چندتا سوال برام پیش اومده، که خب توی محور کلاسها نیست به همین خاطر تردید دارم توی پرسیدنشون. قصد اذیت کردن ندارم.

حالا میپرسم، هرزمان وقت داشتید، ممنون میشم پاسخ بدید:

7ecd-Screenshot (561).png

سوال اول:

در کل، وقتی در حالت void باشه، کد کار میکنه و حتی اگر خروجی void رو هم بردارم، کار میکنه به شرطی که ریترن نداشته باشیم اما

اگر مثل اینجا، در فایل هلپر و درون فانکشنم، بخوام چیزی رو ریترن کنم، دیگه کد کار نمیکنه و کد بالا نمیاره

سوال دوم: فرض کنید با حالت void تونستم تابع رو به درستی ران کنم. مقصود من از دومین پارامتری که ست کردم، اینه که مقدار ولیو سوپر گلوبالم رو، بتونم در فایلم اکو کنم. برای همین متغیر $phone رو نوشتم.

ولی انگار نمیتونم حتی در زمانی که کدم موفقیت آمیز کار میکنه، متغیر رو داشته باشم. عملا ارور زیر رو میده

fbdf-Screenshot (562).png

محمدجوکار ۱۵ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۲۳