قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ ندا صابری
تگ‌های تو درتوی ابتدا
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۰۵ دی ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر

سوال من و خیلی از دوستان توی این جلسه درمورد سه تا تگ t1، t2 و t3 هست. باتوجه به اینکه توی ویدیو توضیح خاصی درین مورد داده نشد و برای خیلی از دوستان مبهم بوده خواهشم اینه که یک بار برای همیشه کامل و مفصل استاد توضیح بدن دلیل ایجاد این سه تگ چیه و چرا وقتی برشون میداریم پروژه درست کار نمیکنه. اضافه کنم که من تک تک سوالات و پاسخشون رو هم مطالعه کردم ولی بازم سوالم رو جواب نگرفتم. نمیدونم شاید نیاز هست بیسیک‌تر توضیح بدید یا با دیتیل تر.

ممنون

درود

اول اینکه این سه تا تگ نیستند، آیدی هستند. همونطور که میدونید در html آیدی با # نشون داده میشه و تگ با < > پس بهتره که در بیان درستشون دقت کنید.

اینجا ما سه تا گزینه منو داریم که باید وقتی روشون کلیک کردیم رنگ صفحه عوض بشه و بهش انیمیشن داده بشه و... این محدوده که قرار هست رنگش عوض بشه یه کادر مشخص (همون کل صفحه) هست. محدوده رو با div تعریف میکنیم و چون سه تا گزینه منو و درنتیجه سه محدوده رنگ داریم از سه div استفاده میکنیم. به این سه div آیدیهایی به نام t1 و t2 و t3 میدیم که بتونیم در استایل براشون رنگ و انیمیشن و... تعریف کنیم.

دقت کنید هرچقدر بخوایم میتونیم div تودرتو تعریف کنیم و هیچ محدودیتی نداره. divها در html روی هم میفتند و اینجا به همین دلیل سه تا div رو تودرتو نوشتیم (میخواستیم همون محدوده با کلیکهای مختلف رنگش عوض شه)

بعد هم این آیدیها رو به عناصر li لیست مون بایند کردیم تا اگر روشون کلیک شد استایل موردنظر اعمال بشه.

.

درصورتی که پاسخ بنده براتون مفید بود ممنون میشم تیک تایید پاسخ رو بزنید تا بقیه هم بتونند بهش مراجعه کنند.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۰۵ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۱