آدرس دهی یکی از includeها توی فایل bootstrap/init.php اشتباه هست که باید به شکل زیر اصلاح بشه:
include BASE_PATH . "libs/lib-location.php";
// Convert toinclude BASE_PATH . "libs/lib-locations.php";
دومین اصلاحی که باید صورت بگیره توی فایل assets/js/scripts.js هست، که در قسمت مربوط به submit فرم form#addtolocation باید کد زیر رو به اول کدتون اضافه کنید تا صفحه رفرش نشه و دستور ajax اجرا بشه.
e.preventDefault();
مورد بعدی هم مربوط به فایل libs/lib-locations.php هست که باید اصلاح بشه:
یک اصلاح دیگه هم هست که در فایل tpl/tpl-index.php و خط 32 باید انجام بدید:
اگه همچنان مشکل پابرجا بود لطفا دوباره سورسی که تغییرات رو انجام دادید پیوست کنید.
صادق برزگر۰۳ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴
الان همچی اوکی شد سابمیت میزنم یک اینپوت اینولید رکوئست میاد
امیر محمد جوادی۰۳ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱
این مورد رو انجام دادید؟
دومین اصلاحی که باید صورت بگیره توی فایل assets/js/scripts.js هست، که در قسمت مربوط به submit فرم form#addtolocation باید کد زیر رو به اول کدتون اضافه کنید تا صفحه رفرش نشه و دستور ajax اجرا بشه.
e.preventDefault();
اگر انجام دادید و هنوز مشکل داره، سورس جدیدتون رو ارسال کنید.
صادق برزگر۰۳ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۷
بعد از سابمیت اینولید رکوئست پیام داده میشود
امیر محمد جوادی۰۴ دی ۱۴۰۱، ۰۷:۲۵
امیر جان فایلهاتون رو بررسی کردم و مشکل از همون خطی بود که بالاتر خدمتتون عرض کرده بودم.
در فایل assets/js/scripts.js و خط 137 باید تغییر زیر رو انجام بدید:
e.preventdefualt();
// Change to
e.preventDefault();
یکم باید دقتتون رو بیشتر کنید تا کمتر این مشکلات براتون پیش بیاد، هرچند ما اینجا بهتون کمک میکنیم که سریعتر مشکلاتتون رو پیدا کنید و رفع کنید.
تغییراتی که صادق گفتن انجام بدیدو من هم چک کردم و بدرستی کار میکنه، یکبار دیگه تغییراتی که گفته شدو بررسی کنید، تب console اینسپکت رو باز کنید چک کنید خطای جی اس نداشته باشید و زمانیکه روی دکمه کلیک میکنید اگر خطایی در تب کنسول ندیدید ب سربرگ نتورک برید و دکمه رو بزنید ببینید ریکوئست ارسال میشه یا نه... این موارد بررسی و دیباگینگ رو انجام بدید تا اشکال کارتون رو پیدا کنید و فیکسش کنید وگرنه نهایتا میگم سورس تغییر یافته رو واستون بذارن.