۳ احسان پژمان
اجرا نشدن phpUnit در ترمینال phpStorm با سیستم عامل ویندوز
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۹ آذر ۱۴۰۱

با سلام و وقتتون بخیر

متاسفانه این آموزش با لینوکس هستش و من با ویندوز خیلی سخت متوجه روند میشم

و حالا که خواستم دستور

./vendor/bin/phpunit

طبق آموزش بزنم سیستم فقط فایل رو باز میکنه نه کار دیگه ای اون اطلاعاتی که توی آموزش برای مدرس آورده بود رو نیاورد و من طبق تصویر زیر از توی روت پروژه در ترمینال ادیتور phpStorm  دستور رو وارد میکنم

f711-Screenshot 2022-12-10 203701.png

سلام احسان جان

با این فایل phpunit رو نصب کن

بهترین پاسخ
محمد گازری ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۲

سلام استاد محترم این رو دانلود کردم و به جای اون فایل قبلی که دادید گذاشتم و دستور نصبی که گفته بود رو زدم پیام موفقیت آمیز بودن رو داد اما باز هم داستان همونیه که بود و من وقتی اون دستور توی ویدیو رو میزنم توی ترمینال فقط فایل رو باز میکنه .... اجرا نمیشه

احسان پژمان ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۴۸

یک راه حل برای همه این ارور‌ها بلاخره بعد این چند روز پیدا کردم که البته از داخل فایل composer.json

که شما فرستادید متوجه شدم من تا الان به کلی دستور نصب phpunit رو اشتباه میزدم در واقع باید نسخه رو بصورت کامل مینوشتم نسخه ای که با نسخه ای php همخوای داشته باشه و اون نسخه ای که با نسخه ای php 8.1.13 عبارت است از این نسخه phpunit ^9.5.10 و خب حالا برای نصب باید این دستور رو وارد کنیم

composer require --dev phpunit/phpunit ^9.5.10

دقت داشته باشیم که توی ویندوز باید دستور composer config -g -- disable-tls false بزنیم در غیر اینصورت ممکنه یسری ارورها داشته باشیم البته این امنیت کار رو پایین میاره طبقی چیزی که توی سایت استک آور فلو گفته بودن حالا بعد این چندتا extension رو توی فایل php.ini از کامنت در بیاریم لیستشون ایناست

extension=mbstring
extension=openssl
extension_dir = "./"
; On windows:
extension_dir = "ext"

این‌ها نباید کامنت باشن و حالا برای من این هارو خطا میداد میگفت باید از کامنت در بیان و بعد کار کرد این هارو گفتم صرفا برای اینکه اگر دوستی مشکل من رو داشت سردرگم نمونه و بلکه این توضیحات کمکی کنه تا بتونه رفع مشکل کنه

با سپاس فراوان از استاد گازری عزیز بابت راهنمایی هاشون

اینجا هم گذاشتم که اگر دوستی به این مشکل هم برخورد متوجه بشه ایراد از نوع نصب شدن پکیج هاست نه دستور

احسان پژمان ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۳۱