🚀 تخفیف ۳۵٪ + ۳.۵ میلیون هدیه! برنامه‌نویسی رو الان شروع کن - فقط امروز!
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ ادیب مقیمی
بهبود کدهای این پروژه در خصوص 2تا خط تیره اطراف عبارات (درباره ما) و (جدیدترین مطالب) و ...
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۱

سلام بر اساتید گرامی وقتتون بخیر.

اون 2تا خط تیره که استاد صالحی در این پروژه اطراف عبارات ( درباره ما ) و... گذاشته بودند، تقریبا کامل‌ترش کردم.

به صورتی که اگر کلمات بیشتری هم تایپ شود، مشکلی پیش نیاد.

بهتر است برای span::before پراپرتی right با مقدار منفی و برای span::after پراپرتی left با مقدار منفی قرار دهیم.

اگر به نظرتون درسته و مشکلی نداره، ممنون میشم تایید کنید که بقیه دوستان هم استفاده کنند و اگر هم مشکلی داره لطف کنید بفرمایید که اصلاح کنم.

من فقط هرکاری کردم نتونستم کدهای html رو توی کادر کدها بنویسم. به شکل پایین نوشتم که نگا کنید وگرنه موقع کپی بهم می‌ریزه.

( سوال : چطور می‌تونم کدهای html رو داخل این کادر سیاه بنویسم؟؟؟؟ هر کاری کردم نشد )

کدهای html:

<"div class="double-dash text-center m-50>

<h5>

<span/>  این متن آزمایشی می‌باشد <"span class="relative>

<h5/>

<div/>

css styles : 
.double-dash span {
    display: inline-block;
    font-size: 16px;
}
.double-dash span::before {
    content: "";
    width: 40px;
    height: 4px;
    background-color: orange;
    position: absolute;
    top: 50%;
    right: -55px;
    /* right: -55px;  یا  left: 120%; */
}
.double-dash span::after {
    content: "";
    width: 40px;
    height: 4px;
    background-color: orange;
    position: absolute;
    top: 50%;
    left: -55px;
    /* left: -55px;  یا  right: 120%; */
}

درود

بله متاسفانه مشکل داره کد رو باید در کدپن آپلود کنید تا قابل بررسی بشه. + ممنون میشم زمان دقیق المان کدزده شده در ویدیو رو هم بگید تا بتونم خروجی شما رو با استاد مقایسه کنم.

نازنین کریمی مقدم ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۰

ممنون از راهنمایی‌تون. بله حتما دفعات بعدی در کدپن آپلود می‌کنم.

زمان دقیق در این ویدیو:

36:00 الی 37:15

البته این مشکل مربوط به ویدیوهای قبلی بود که اینجا هم دوباره بهش اشاره کردند. من خودم بررسیش کردم و اینطوری نوشتمش.

ناگفته نماند، استاد صالحی فقط لازم بود برا ی span::after به جای right با مقدار مثبت از left با مقدار منفی استفاده می‌کرد.

ویدیو چهارم زمان دقیق: 05:55 الی 14:05

ویدیو پنجم زمان دقیق: 18:30 الی 19:20 و 30:32 الی 31:50

همون‌طور که گفتم؛ اگه کلمات بیشتری تایپ بشه، باز هم بدون بهم‌ریختگی در اطراف متن قرار می‌گیرن این 2تا خط تیره.

و یا حتی فونت سایز متن هم بیشتر بشه، نمایش بهتری داره و در ارتفاع 50درصد از فونت در کنار آن قرار می‌گیره.

ادیب مقیمی ۱۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۴

بسیار عالی. ممنون از همراهی تون مطلب رو به نکته تغییر دادم تا بقیه هم استفاده کنند،

برقرار باشید

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵