دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ دانشجوی سون‌لرن
کار نکردن ریسپانسیو
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۷ آبان ۱۴۰۱

سلام روزتون بخیر من هرکاری میکنم ریسپانسیوم اعمال نمیشه لطفا یه راهنمایی بکنید.

https://codepen.io/mohamad0022/pen/WNyoLzz

درود

ممنون که کد رو آپلود کردید. اگر خاطرتون باشه ما گفتیم که هر خط col=12 هست. درباره ریسپانسیو نکته مهمی که وجود داره اینه که شما باید تگها رو جوری قرار بدید که این 12 تا پر بشه و خالی نمونه، وگرنه مشکل ایجاد میکنه.

مثلا در کدتون گفتید که متن درون یک col=6 قرار بگیره. درسته که شما المان دیگری ندارید اما برای اینکه کد درست کار کنه باید یک div با col=6 دیگه بعدش یا قبلش (بستگی به طراحی تون) در نظر بگیرید.

نکته بعدی اینکه کل کلاسهای تعریف شده رو بهش اخصاص بدید (نه فقط col-xs)

<div class="col-xs-6 col-s-6 col-md-6 col-l-6 col-xl-6" style="background-color: red;">sasasadiv>
 <div class="col-xs-6 col-s-6 col-md-6 col-l-6 col-xl-6" >div>
نازنین کریمی مقدم ۱۸ آبان ۱۴۰۱، ۰۶:۰۵

مشکلم حل نشد میشه بی زحمت یه نمونه برام انجام بدید؟مثل اون اموزش میخوام 50 درصد رو برام اعمال کنه ولی همچنان برام همچنان عرضش پره ممنون میشم

حمیدرضا ۱۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۴

بله حتما.

میخواید متن سمت راست بیفته؟

یا وسط باشه؟

براساس جوابتون بنده یه کدپن میزنم که بتونید بررسی کنید.

نازنین کریمی مقدم ۲۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶

میخوام برای کوچیک کردن ریسپانسیو شده متن بیاد وسط وقتی صفحه رو میکشم کوچیک بشه..ولی اصلا اعمال نمیشه که بتونم همچین چیزی پیاده سازی کنم..

حمیدرضا ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۰۸:۰۰

سلام مجدد

این کد پن رو بررسی کنید.

در بخش html دو کد وجود داره. اولی که بدون کامنت هست چیزی هست که به طور معمول نوشته میشه و بسته به طراحی تغییر میکنه. صرفا گذاشتم که باهاش آشنا بشید.

حالا اگر کد رو پاک کنید و بخش دوم رو از کامنت دربیارید، میبینید که کدتون بدون هیچ مشکلی کار میکنه و 50 درصد رو میگیره. (مشابه تمرین استاد)

درصورتی که جواب براتون قابل قبول بود ممنون میشم تیک رو بزنید تا تاپیک از وضعیت پیگیری دربیاد.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۰۹:۴۴