۹ Amir
حذف یک تگ
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۷ آبان ۱۴۰۱

سلام آیا ممکنه که یه تگی رو با استفاده از کدهای جاوااسکریپ حذف کرد مثلا من همین پروژه رو اومدم برای تسک‌ها بدون اینکه صفحه رفرش بشه انجام دادم ولی مشکلی که هست اینه که همون ابتدا چون داخل فولدر هیچ تسکی نیست مینویسه no tasks here من میخوام بعد اینکه تسک جدیدی اضافه کردم اون تگ li کامل حذف شه همچین چیزی ممکنه ؟

سلام امیر جان

بله میشه

به اون تگ یه id بده و بعد با jquery یا js میتونی حذفش کنی

$('#tag').remove()
محمد گازری ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵

چه داده ای باید تو قسمت data ارسال کنم ؟ بعد اون ور چک کنم که تسکی تو این پوشه هست یا نه ؟ و اگر تسکی نبود بیاد حذف کنه چون اگه تسکی باشه نیاز نیست به این کار

Amir ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷

سناریوت رو متوجه نشدم!

اما توی این پروژه همچی با ajax پیاده شده!

https://github.com/MGazori/abitodo

محمد گازری ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸

من اومدم با همون ajax این کارا رو کردم ولی گفتم مشکلی هست تسک اضافه میشه ولی زیر no task here .. حالا قبلش میخوام چک کنم که اگه تسکی تو اون پوشه نبود بیاد با query اون تگی که ایدی فلان داره اول حذف کنه و بعد ادامه کار و اگه هم از قبل بود نیاز نیست که اون تگ li رو حذف کنه چون اصلا نشون نمیده!

Amir ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱

امیر جان ببین این موضوع بستگی داره به اینکه چطوری کار کرده باشی پروژت رو

ایده عالش میشه این که بیای و json دیتا رو برگردونی و در سمت کلاینت ببینی که اگر سایز دیتا بیشتر از ۰ نبود متن موردنظرت رو چاپ کنی

محمد گازری ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۴۵

صبر کنید کدمم بفرستم اینطوری بهتر متوجه منظورم میشید

Amir ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱

این لینک :

https://uupload.ir/view/new_text_document_g0rb.txt/

نشد مستقیم پیست کنم!

میخوام تو این کد بیام تسک‌های یه فولدر رو چک کنم خالی بود بیاد تگ که ایدی showNoTask کامنت کردم رو حذف کنه نبودم همون کد بعدش اجرا بشه

Amir ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴

این مشکلم برطرف شد عجیب بود برام که اصلا نیاز به این کار نبود چک بشه تسکی تو پوشه فولدرز هست یا نه همون کد بالا از کامنت در اوردم به درستی کار کرد! فقط یه مشکل دیگه هم هست تو همین تاپیک بپرسم ؟

Amir ۰۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۳۷

جدا بپرسید بهتره امیر جان

بهترین پاسخ
محمد گازری ۱۱ آبان ۱۴۰۱، ۰۷:۲۹