دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Adib Moghimi
ارور در نصب اکستنشن live server
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۲ مهر ۱۴۰۱

سلام بر اساتید گرامی. وقتتون بخیر.

توضیحاتی ک برا مشکل مشابه یه نفر دیگه ارائه داده بودین رو چک کردم و 2 سایت معرفی کرده بودین که اولی برام باز نشد

( لطفا در این خصوص هم راهنمایی کنین که چطور بدون استفاده از فی--ر ش--ن بعضی از سایتها رو باز کنم.) و سایت دوم رو هم نگاه کردم و اون فایال خواسته شده رو تو سیستمم پیدا کردم ولی نمیدونم چیکار کنم.

داخل اروری که روی vs code میاد هم بخش bog رو هم نگاه کردم و اونجا هم فایل مورد نظر رو پیدا کردم ولی نمیدونم چیکار کنم.

داخل اروری که روی vs code میاد هم بخش دانلود دستی رو زدم و یه صفحه اومد و آدرس صفحه رو توی IDM کپی کردم و فک کنم اکستنشن live server دانلود شد ولی نمیدونم چیه و نمیدونم چیکارش کنم.

همه توضیحات رو اسکرین گرفتم.

سلام بر اساتید گرامی. وقتتون بخیر.

توضیحاتی ک برا مشکل مشابه یه نفر دیگه ارائه داده بودین رو چک کردم و 2 سایت معرفی کرده بودین که اولی برام باز نشد

( لطفا در این خصوص هم راهنمایی کنین که چطور بدون استفاده از فی--ر ش--ن بعضی از سایتها رو باز کنم.) و سایت دوم رو هم نگاه کردم و اون فایال خواسته شده رو تو سیستمم پیدا کردم ولی نمیدونم چیکار کنم.

داخل اروری که روی vs code میاد هم بخش bog رو هم نگاه کردم و اونجا هم فایل مورد نظر رو پیدا کردم ولی نمیدونم چیکار کنم.

داخل اروری که روی vs code میاد هم بخش دانلود دستی رو زدم و یه صفحه اومد و آدرس صفحه رو توی IDM کپی کردم و فک کنم اکستنشن live server دانلود شد ولی نمیدونم چیه و نمیدونم چیکارش کنم.

همه توضیحات رو اسکرین گرفتم.

Adib Moghimi ۲۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۸

ea7f-0 (2).png15e8-0 (3).png5de9-0 (4).pngbc42-0 (5).png7f7f-0 (6).png4bcc-0 (7).png

Adib Moghimi ۲۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲

درود

به دلیل محدودیتهای فعلی نت باید با فیلترشکن نصب کنید. راه دیگه ای نداره متاسفانه.

برای همین فعلا بیخیال راه‌های بالا بشید و به دنبال فیلترشکن خوب بگردید.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۳ مهر ۱۴۰۱، ۰۷:۲۴