دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ دانیال روحبخش
مشکل در نصب مجدد لایو سرور
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۹ مهر ۱۴۰۱

با سلام

امروز موقع تمرین کدنویسی ، تغییراتی که روی vscode اعمال میکردم روی مرورگر خیلی کند اعمال میشد. یعنی چند دقیقه زمان میبرد تا یک تغییر جزئی روی مرورگر اعمال بشه

به توصیه یکی از بچه‌های گروه لایو سرور رو unistall کردم و خواستم مجدد نصب کنم که این مشکل رو رفع کنم. بعد از unistall شدن دیگه نتونستم این افزونه رو نصب کنم و خطا دریافت میکردم. متن خطا و اسکرین شات رو اینجا قرار میدم

Error while installing 'Live Server' extension. Please check the [log](command:workbench.action.showWindowLog) for more details.

c203-problem.PNG

دانیال روحبخش ۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۰۸:۴۷

درود

احتمالا بخاطر محدودیتهای فعلی اینترنت و دانلود هست... روی سایر افزونه‌ها هم چنین خطایی میگیرید؟

نازنین کریمی مقدم ۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵

افزونه دیگ‌ای رو نصب نکردم. چون با live server کار داشتم. با فیلترشکن امکان داره حل بشه؟

راهکاری مدنظرتون هست؟

دانیال روحبخش ۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۱

بله ممکنه.

متاسفانه این مشکلات اغلب به دلیل مغایرت dns و نتورک و... است. با فیلترشکن امتحان کنید و اگر حل نشد با پشتیبانی تلگرام تماس بگیرید تا دوستان باهاتون هماهنگ بشن.

نازنین کریمی مقدم ۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۰۵:۰۱

سلام مجدد. بله به خاطر محدودیت‌ها بود که با فیلتر شکن مرتفع شد

ممنون از راهنمایی تون

یک سوال دیگه هم داشتم.

من امروز فصل اول رو تموم کردم. استاد انتهای اخرین قسمت گفتن سرفصل بعد بوت استرپ هست درحالی که ترتیبی که داخل سایت است ، سرفصل جی کوئری رو نشون میده. من الان طبق گفته استاد عمل کنم ؟ یعنی بوت استرپ رو ببینم یا برم جی کوئری؟؟؟

باتشکر

دانیال روحبخش ۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۰:۲۹

خواهش میکنم خوشحالم که اوکی شد.

برای سرفصل بهتره به ترتیب قرار داده شده در دوره پیش برید، چون یسری مباحث بعدا اضافه شدند ممکنه در ویدیو استاد متفاوت گفته باشند و ما دیگه ویدیو رو ادیت نکردیم.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۳ مهر ۱۴۰۱، ۰۶:۰۲