روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ احسان پژمان
تمرین‌های جلسات
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۸ شهریور ۱۴۰۱

سلام وقتتون بخیر استاد

برای تمرین باید چکار کنیم منبعی چیزی هست که معرفی کنید یا سیستمی که خودتون داشته باشید و یا اینکه هست و من نمیدونم؟

من تا اینجا جلو اومدم اما تمرینی انجام ندادم اکثر این موارد رو انجام دادم قبلا اما میخوام با یک سیستم و تمرینهای اصولی تکرارشون کنم ممنون میشم راهنمایی فرمایید!

سلام احسان عزیز

به زودی سیستم تمرین سون لرن رونمایی میشه و از اون میتونید استفاده کنید.

اما یه نکته مهم رو خدمتت بگم که وابسته به یک تمرین از طرف سیستم ما نباش و سعی کن همیشه خودت برای خودت مسئله و چالش تعریف کنی و اون رو حل کنی تا بتونی خیلی خوب و عالی رشد کنی.

برای تمرین هم سرچ کنی سایت‌های داخلی و خارجی متنوعی وجود داره و خودت هم میتونی تمرین تعریف کنی.

به عنوان مثال سایت w3schools تمرین هایی داره که میتونی حل کنی

موفق باشید.

کیان سلگی ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۸

درود

من میخوام مطابق آنچه که تدریس میشه خودمو به چالش بکشم اما ایده‌های خودم فکر میکنم کافی نیست و با زبان فارسی منبع خوبی که بتونم بطور هماهنگ یا حد اقل تا حدودی هماهنگ باشه نیست یا من پیدا نکردم و منابع خارجی هم که مشکل درک صورت مسئله وجود داره و انشاالله اون سیستم راه اندازی بشه خیلی عالی خواهد شد ممنون از پاسختون

احسان پژمان ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۲۹

شما در هر مرحله از آموزش هر مطلبی که یاد میگیرید رو تمرین کنید و یک قدم جلوتر برای خودتون مسئله تعریف کنید کافی هست و همین طور در طول دوره ما کلی پروژه داریم که تمامی مطالب به صورت بخش به بخش براتون مرور و تمرین میشه و مشکلی نخواهید داشت.

به عنوان مثال بعد از چند فصل از فصل‌های ابتدایی دوره که شما مباحث پایگاه داده رو هم که آموختید اولین پروژه رو استارت می‌زنید که تمامی مباحث قبلی براتون مرور میشه و کاربرد تک تک موارد رو در کاربرد واقعی دنیای نرم افزار مشاهده خواهید کرد.

در صورتی که هنوز سوالی یا موردی دارید بفرمایید با کمایل درخدمتتون هستیم.در غیر این صورت لطفا وضعیت تاپیک رو در حالت حل شده قرار بدید.

موفق باشید

بهترین پاسخ
کیان سلگی ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰