دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ n.feyzshams@gmail.com
توزیع‌های لینوکس
لقمان آوند حل شده توسط لقمان آوند

استاد آوند عزیز سپساس بابت این دوره خوب و کاربردی

بزرگوارد در این دوره میشه درباره توزیع‌های لینوکس و اینکه کدوم توزیع مناسب هستش برای برنامه نویسان هم چند دقیقه ای توضیح بدین

ممنونم

سلام

شما و سایر دوستان قید می‌کنید که حتما استاد جواب بدن و تقریبا فکر می‌کنم که اینجا سرویس پرسش و پاسخ نیست .

ولی در هر صورت ، یکی از مدرسین آکادمی سون لرن که دوره ی لاراول رو هم تدریس می‌کنند آموزش نسبتا خوبی در رابطه با لینوکس توزیع ubuntu تهیه کردن و به شما پیشنهاد می‌کنم که از همون استفاده کنید به خاطر اینکه در رابطه با ساختار lamp هم اگر اشتباه نکنم توضیحاتی ارائه دادن و شما بیشتر از اون نیازی ندارید که در رابطه با لینوکس بدویند مگر اینکه قصد وارد شدن به دنیای شبکه رو داشته باشید .

چون ساختار lamp تمامی موارد رو در داخل خودش داره .

بنابراین اگر کاربر عادی به حساب می‌یاین پیشنهاد من ubuntu هست به خاطر اینکه هم user firendly ‌تر هست و هم اینکه اصطلاحا ساختاری شبیه به ویندوز رو داره که میگن Desktop ubuntu و میتونید از محیط visual ش استفاده کنید و کلا محیط گرافیکی داره .

من نمیدونم چقدر وقت آزاد دارید و چقدر آشنایی با لینوکس دارید و اصلا زمینه کاری شما در رابطه با چه موردی هست ولی اگر کلا اطلاعات شما در حد صفر هست یا بهتر بگم مقدماتی هستید از همون ubuntu استفاده کنید .

بر پایه ی ubuntu توزیع‌های مختلفی نوشته شده مثل xubuntu ولی به دلیل اینکه آشناییتی با دنیای لینوکس ندارید از ubuntu استفاده کنید به دلیل اینکه خیلی از افراد دانسته میدونن که نباید از سایر توزیع‌های حرفه ای‌تری مثل Debian یا مثلا xubuntu استفاده نکنند ولی اسرار به اینکار دارند و نتیجه میشه زدن دکمه ی خروج از دنیای لینوکس و از همه بالاتر حدر رفتن وقت شما .

به چه دلیلی من این نکته رو به شما میگم ؟ کلا اگر شما دوره‌های essentail و lpic‌های 1 یا 2 یا 3 رو بخوایین بگذرونید تازه مفاهیم پایه و اساسی رو یادمی گیرید ( البته دورها ی lpic زیر کد دارند هر کدومشون دوره چند ماه داره  ) و وقتی پایه سناریو میاد وسط بعد کم کم تفاوت‌ها خودشون رو نشون میدن و در واقع شما اون دوره‌ها رو میگذرونید که کمتر در سناریو‌ها به چالش بر خورد کنید .

در کل برای برنامه نویسی گذروندن تا lpic 2 پیشنهاد میشه و اگر قصد دارید در شبکه عمق بدین دانش خودتون رو باید دوره‌های مربوط به lpic 3 رو هم بگذرونید.

و همچنین همونطور که syntax نوشتاری در هر زبان برنامه نویسی با دیگری فرق داره در توزیع‌های لینوکسی نیز این مورد صادق هست .

 

امیدوارم که حرف‌های من برای شما مفید واقع بشه و اگر جایی در بین نوشتام احساس کردید که به شما بی ادبی شده من معذرت می‌خوام چون من سریع و صریح می‌نویسم و راستش وقت ندارم برگردم و دوباره بازخوانی کنم .

البته بهترین توزیع Debian هست که برای شبکه استفاده میشه ولی کارکردن با اون دانش لینوکسی بالا رو مطلبه .
centos توزیعی هست که بیشتر برنامه نویسی‌ها برای راه اندازی سرور یا بهتر بگم config شخصی استفاده می‌کنند و کارکرد خوبی داره .
ubuntu هم که برای تازه کار‌ها و عاشقان راه ابتدایی لینوکس ساخته شده .
 

نکته پایانی :

صبر با حوصله تفاوت معنایی زیادی دارد ؟ حوصله کردن یعنی به اجبار دیگران منتظر بودن به جهت رسیدن به نتیجه ی مقطعی و آنی در حالی که صبر خلاف این مورد را دارد .

بنابراین ابزار زیاد باید در بهترین زمین بهترین انتخاب بشه و ضایع کردن وقت رو به حداقل خودشون برسونه میدونید چرا ؟ به خاطر اینکه تمامی این موارد اگر درست انجام نشه به صبر شما ضربه میزنه .

حسن سهرابیان ۱۵ آذر ۱۳۹۸، ۲۰:۴۶

سلام

بیشترین توزیع هایی که برای سرور استفاده میشه اینها هست:

CentOS

Debian

Ununtu

Fedora

جلسات بعد در این مورد صحبت می‌کنیم 

بهترین پاسخ
لقمان آوند ۱۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۱

سلام. ممنون از توضیح خوب و روان شما .

استاد به نظر شما چرا ساختار اینترنت رو روی توپولوژی Fully Connected توسعه ندادن ؟ مزیت مش نسبت به این چیه که ازش استفاده میکنن ؟

 

ممنون

حمید رضا اثنی عشری ۲۰ دی ۱۳۹۸، ۱۷:۱۰