دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ مهرداد بهرامی
موضوع متوجه
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۰۸ شهریور ۱۴۰۱

سلام و وقت بخیر وقتی کلید f12 را میزنیم و دو بخش میشود سمت راست doc که کدهای html و سمت چپ css است سوالی که می‌خواستم بپرسم اینه که همیشه برنامه نویسان وب از این محیط f12 برای برنامه نویسی استفاده می‌کنند یا از نرم افزار visual code ؟ چون اگر مثلا بنده هاست داشته باشم زمانیکه کلید f12 را روی هاست خودم بزنم و تغییرات بدهم و بعد referesh کنم آیا به حالت اولیه باز میگردد یا خیر؟

فیلم آشنایی با امکانات مرورگر‌های chrome و firefox - بخش دوم با توضیحات بالا متوجه نشدم - ممنون

با سلام و وقت بخیر یک چیزهاییشو متوجه شدم چون در دوره جاوا اسکریپت ثبت هم ثبت نام کردم جناب دکتر اوند فرمودند که میتوان با کلید f12 که در پایین صفحه مرورگر باز میشود کدهای html و css را ببینیم و کد ایجاد و بنویسیم و بعد کپی کنیم و در فایل‌های مورد نظرمان استفاده کنیم فکر کنم منظور جناب مهندس صالحی هم بوده است

ممنون

مهرداد بهرامی ۰۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۴۶

درود

بله دقیقا. کدهایی که روی مرورگر مینویسید جایی ذخیره نمیشه و فقط یه امکان هست که شما در لحظه بتونید پوزیشن المانها رو ست کنید. حتما کدها رو باید در یک ویرایشگر کپی و ذخیره کنید تا براتون بمونه.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۰۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۲۸