دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ سحر پاشائی
اعمال نشدن فونت
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۹ مرداد ۱۴۰۱

درود

1-من این کد رو قسمت استایل نوشتم اما تغییری تو فونت‌ها ایجاد نشد، چرا؟

(تو "" و '' هم گذاشتم فونت رو فرقی نکرد)

2-نمی شه فونت رو با استایل بولد/لایت و... کرد؟! آخه تو ویدئو می‌خواستن بولد کنن Vazir-Bold رو دوباره دانلود و اضافه کردن علاوه بر Vazir-Medium

@font-face {
  font-family: Vazir-Medium;
  src: url(../fonts/Vazir-Medium.eot) format(eot);
  src: url(../fonts/Vazir-Medium.woff) format(woff);
  src: url(../fonts/Vazir-Medium.woff2) format(woff2);
  /* font-family: sahel-light;
  src: url(../fonts/Sahel-Light.eot) format(eot),
    url(../fonts/Sahel-Light.woff) format(wof),
    url(../fonts/Sahel-Light.woff2) format(woff2); */
}
/* body {
} */
p {
}

درود

1- چون پروژه رو کامل نفرستاید نمیتونم مشکل دقیق رو بگم، اما احتمالا برای مسیردهی اشتباه یا اشتباهات تایپی هست. مسیر آدرس دهی فونت رو چک کنید. اگر فونت رو در محل مورد نظر قرار داده باشید و اسامی درست باشه مشکلی نخواهید داشت. در ضمن به صفحه رسمی فونت وزیر مراجعه کنید و به روز باشید. الان من با cdn تست کردم و اوکی بود:

@font-face {
  font-family: 'Vazirmatn RD';
  src: url('https://cdn.jsdelivr.net/gh/rastikerdar/vazirmatn@v33.003/Round-Dots/fonts/webfonts/Vazirmatn-RD[wght].woff2') format('woff2 supports variations'),
       url('https://cdn.jsdelivr.net/gh/rastikerdar/vazirmatn@v33.003/Round-Dots/fonts/webfonts/Vazirmatn-RD[wght].woff2') format('woff2-variations');
  font-weight: 100 900;
  font-style: normal;
  font-display: swap;
}

2- خود نوشته رو میشه بولد کرد، اما این فونتهایی که مود بولد دارند مثل همین وزیر، یه گروهی روی چگونگی بولد کردن و... کار کردند و این موضوع دست تون رو توی طراحی وب سایت بیشتر باز میذاره.

3- اگر پاسخ سوال تون رو گرفتید، تیک حل شده رو بزنید که تاپیک از حالت پیگیری دربیاد. بی زحمت برای تاپیکهای قبلی هم همینکار رو انجام بدید. این تاپیکها که زیاد میشه جدیدا توشون گم میشن و دیرتر بررسی میشه.

برقرار باشید.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲