۲۰ روناک جلیلوند
داده‌های اعشار
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱

سلام وقتی نوع داده رو اعشار میزنم در لوکال هاست این جوابو میده چرا ؟میگه اعشاری هست ولی اونی ک استاد یاد میدن همچین جوابی بهشون نمیده705c-Screen Shot 2022-08-05 at 11.50.55 AM.png

سلام وقت بخیر

لطفا منظور خودتون رو واضح‌تر به همراه کد بیان کنید

کیان سلگی ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۲۶

سلام جواب ک به من در لوکال هاست میده تصویرش رو ارسال کردم اینم برای استاده تفاوتش رو ببینید 9815-Screen Shot 2022-08-05 at 11.58.52 AM.png

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۳۲

لطفا کد رو به صورت کامل ارسال بفرمایید که متوجه بشیم چه مقداری داخلش قرار گرفته و اینکه به چه صورت استفاده کردید.

کیان سلگی ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۴۷

c848-Screen Shot 2022-08-05 at 12.19.11 PM.png

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۰۹

خب ببینید دوست عزیز

خروجی که شما ارسال کردید با کدتون کاملا درسته

شما یک بار echo کردید که مقدار اون متغیر رو نشون داده و یک بار هم var_dump انجام دادید که همون مقدار رو نشون داده با این تفاوت که نوع داده هم مشخص کرده.

اگر موردی هست بفرمایید.

کیان سلگی ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۰۹:۵۸

نوعش برای استاد فقط۱۲۳۴۵ هست اما برای من کلی عدد نوشته علتش چیه؟

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰

a66d-9815-Screen Shot 2022-08-05 at 11.58.52 AM.png

عکسی که شما ارسال کردید این بود و کلی عدد نداره همون عدده که نوع داده هم ذکر کرده

موردی هم که شما میفرمایید لطف کنید اعلام کنید که این موضوع در دقیقه چند ویدیو بیان شده که خدمتتون توضیح بدم

کیان سلگی ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱

لطفا عکسه اولو‌نگاه کنید اون لوکال هاسته منه جلوش کلی عدد و‌اون یکی عمس ک‌فقط ۱۲۳۴۵ نوشته ویدیو ای هست ک‌استاد داره درس میده میگم جرا برای من جلوش اون همه عدد در صورتی ک‌من همونی‌ک‌استاد گفترو اجرا کردم ؟؟؟؟؟؟

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۶

خب دوست عزیز کلیه توضیحات رو خدمتتون عرض کردم.

اون عکس دوم که شما ارسال کردید کاملا با خروجی شما مطابقت داره و مشکلی نیست

اما در رابطه با عکس اولی که فرستاده بودید لطفاً فایل کامل کدتون رو بفرستید که بررسی کنیم ما از کجا بدونیم که کد شما چی هست.

و این که بفرمایید اون قسمت که از کد استاد نوشتید و خروجی شما با خروجی استاد تفاوت داره در دقیقه چند ویدیو بیان شده که کاملا بتونیم بررسی کنیم و به سوال شما دقیق‌تر پاسخ بدیم.

کیان سلگی ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲

62fb-Screen Shot 2022-08-05 at 12.19.11 PM.png

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۰

ببینید اینی ک الان فدستادم عکسه کد منه ک لوکالش میشه عکس اولی ک عدد زیادی داده

ولی برای استاد کلا ۱۲۳۴۵ لوکالش جواب داده

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۲

دقیقه ۱۲

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۳

ببینید من چند بار به همراه عکس توضیح دادم

استاد راجع به اعداد اعشاری صحبت کردن منم اجرا کردم در لوکال استاد وردامپش اومد فلوت و جلوش ۱۲۳۴۵

امابدای من وردامپش طبق عکسه اول میاد فلوت ولی جلوش کلی عدد ک برای استاد اون اعداد نیست علتش چیه مشکل من همینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۱۸

7462-Polish_20220805_165812124.png

من هم کد رو اجرا میکنم همین میاد و مشکلی نداره

لطفاً تلگرام به ای دی AmirProgramer پیام ارسال کنید تا با انی دسک به سیستم متصل بشیم و ببینیم که مشکل چی هست.

کیان سلگی ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳

پیام دادم

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶

سلام خانم جلیلوند

چند نکته رو در اینجا خدمتتون عرض می‌کنم که انشالله در زمان ایجاد تاپیک‌های بعدی لحاظ بشه تا بتونیم کیفیت پاسخگویی رو افزایش داده و در زمان شما و مجموعه صرفه جویی کنیم

۱. عناوین رو کامل و متناسب با مشکل بنویسید

۲. حتما سورس کد رو در بلاک کد که در زیر میبینید قرار بدین

5b38-Screen Shot 2022-08-04 at 15.11.51.png

۳. توضحیات رو همون اول کامل ارائه بدین و از جمله من مشابه استاد پیش رفتم پاسخ نگرفتم اجتناب کنید

۴. در صورت رعایت موارد بالا تعداد ریپلای‌های اضافی کم شده و شما زودتر به شجواب می‌رسید

--------

در مورد سوالتون هم خدمتتون عرض کنم این موارد در اعداد float طبیعیه و اون مقدار اعشاری که گرفته اصلا در برنامه حساب نمیشه و علتش هم میتونه به خاطر کانفیگ زمپتون باشه

همونطور که همکارم براتون کد و نتیجه رو قرار دادن کد شما موردی نداره و میتونید آموزش رو ادامه بدین

موفق باشید ?

محمد گازری ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۱۱

سلام ممنون

منم دوست ندارم ک به خاطر ۱ سوال این قدر تایمم از دست بره و این ک من سوالمو خوب مطرح کردم حتی عکس هم از جواب لوکال هاست هم گرفتم ک وقت مجموعه طلف نشه

و این ک خوب چ اشکالی داره من گفتم طبق استاد پیش رفتم ولی به جواب نرسیدم خدایی نکرده نگفتم استاد اشتباه کرده که الانم متوجه شدیم ک مشکل از کانفیگ زمپ بوده

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۴

نه خب ببینید مسئله اینجاست که روزانه کلی دانشجو میگن که دقیقا مثل استاد کد زدن اما کدشون کار نمی‌کنه!

بعد از چند تا ریپلای که کد رو میفرستن ایرادشون مشخص میشه، قبلا هم این مورد برای خودتون پیش اومده اگر بخاطر داشته باشید

شما همیشه سعی کنید مستندات رو کامل ارائه کنید، با عکس از روی کدتون نمیشه دیباگ کرد که!

صحبت‌ها بنده در مورد ایجاد تاپیک کلی بود نه برای این تاپیک!

محمد گازری ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸

??ممنون

روناک جلیلوند ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۵

موفق باشید ?

محمد گازری ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷