سلام وقت بخیر
کد if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
فقظ برای میتود رکویست کار میکنه ووقتی متود رو گیت یا پوست میکنیم کار نمیکنه
سلام دوست عزیز
خیر برای متد post کار میکنه
من توی ریکوست نوشتم کار کرد بعد همون کد رو بردم که توی پوست استفاده کنم کار نکرد
if (isset($_POST['btnsend'])) {
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") {
if (!empty($_POST['firstname']) && !empty($_POST['lastname'])) {
echo "" . "اقای" . " " . $_POST['firstname'] . " " . $_POST['lastname'] . " خوش امدید" . "";
} else {
echo "فیلدهای مورد نظر را پر نمایید";
}
echo "درخواست شما نامعتبر است !!!";
وقتی توی inspect میتود را تغییر میدادم چاپ نمیکرد که در خواست نا معتبر است
دوست عزیز برای بار چندم عرض میکنم خدمتتون که کد رو داخل بلاک کد بذارید
کدی زیر هم این معنی رو میده که اگر در خواست کاربر post بود پردازش انجام بشه
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ // your code here }
توی بلاک کد گذاشتم همین کد با میتود ریکوست داره کار میکنه ولی توی پست کار نمیکنه
این کد توی ریکویست
if (isset($_REQUEST['btnsend'])) {
if (!empty($_REQUEST['firstname']) && !empty($_REQUEST['lastname'])) {
echo "" . "اقای" . " " . $_REQUEST['firstname'] . " " . $_REQUEST['lastname'] . " خوش امدید" . "";
?>
اینم کد توی پست
الان یه تستی کردم جواب داد ولی باید وقتی ISSET رو میزاریم توی IF اولی متوردش ریکویست باشه یعنی اینجوری
در این صورت چاپ میکنه که درخواست نامعتبر است
بلاک کد اینه دوست عزیز
کد هاتون باید داخل این بلاک زیر بیاد که تصویرش رو بالا میبینید
// code block
این کد توی ریکویست if (isset($_REQUEST['btnsend'])) { if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") { if (!empty($_REQUEST['firstname']) && !empty($_REQUEST['lastname'])) { echo " " . "اقای" . " " . $_REQUEST['firstname'] . " " . $_REQUEST['lastname'] . " خوش امدید" . " "; } else { echo "فیلدهای مورد نظر را پر نمایید"; } } else { echo "درخواست شما نامعتبر است !!!"; } } ?> اینم کد توی پست if (isset($_POST['btnsend'])) { if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") { if (!empty($_POST['firstname']) && !empty($_POST['lastname'])) { echo " " . "اقای" . " " . $_POST['firstname'] . " " . $_POST['lastname'] . " خوش امدید" . " "; } else { echo "فیلدهای مورد نظر را پر نمایید"; } } else { echo "درخواست شما نامعتبر است !!!"; } } ?>
الان شما درخواست هاتون رو دارید با فرم و از طریق متد post میزنید اما درخواستتون اجرا نمیشه؟
خیر داره اجرا میشه ولی SERVER METHON کار نمیکنه واسه پست فقط واسه رکویست داره کار میکنه
فکر کنم شما منظور منو متوجه نمیشین
ممنونم مشکلش رو فهمیدم
موفق باشید ?