قبل از این که این مشکل را داشته باشم لوکال هاست باز نمیشد توی سرچ هایی که داشتم فک کردم شاید باید پرت را تغییر بدم بعد تغییر پرت کلا باوجود اینکه دوباره هم پرت را به حالت قبل برگردوندم دیگه اپاچی استارت نشد.اگه امکان داره یکم بیشتر توضیح بدید که بتونم مشکلم را حل کنم
سیدحسن طباطبائی۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۵۸
سیستم رو ری استارت کنید و اگر برنامه هایی مثل vmware، skype یا چیزهای دیگه ای که ممکن پورتتون رو اشغال کنه رو ببندین و مجددا تلاش کنید
محمد گازری۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳
برنامه هایی که فرمودین ندارم ری استارت هم کردم نشد .
سیدحسن طباطبائی۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۱
لطفا تصویر خطایی که دارید قرار بدین
محمد گازری۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲
سیدحسن طباطبائی۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷
روی دکمه لاگ بزنید و جزییات مشکلش رو بررسی کنید
محمد گازری۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲
اگر امکانش هست با انی دسک مشکل را حل کنیم اگر نمیشه باید ارور لاگ را باز کنم و چه چیزی دقیقا را بررسی کنم ؟
سیدحسن طباطبائی۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۳
معمولا داخل لاگ توضیحات رو مینویسه!
محمد گازری۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹
معمولا به کسی که تازه کارش رو شروع کرده و آموزشگاه پول آموزش رو دریافت کرده درست جواب میدند
سیدحسن طباطبائی۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۵۵
خب دوست عزیز درک میکنم دغدغه و مشکلتون رو
همونطو که دیدید بنده اینجا سریع پاسختون رو میدم و پیگیر مشکلتون هستم
اما سعی میکنم مرحله به مرحله باهاتون پیش بیام تا خودتون هم بخشی از کار رو پیش ببرید تا یادگیریتون عمیقتر بشه
نکته مهم بعدی هم اینه که من صرفا با جمله زمپم کار نمیکنه یا عکس لود نشدن زمپ نمیتونم کمکتون کنم چون هزاران دلیل هست که ممکنه نذاره زمپ شما ران بشه و خیلی هاش میتونه هیچ ارتباطی به زمپ یا دوره نداشته باشه و حتی مشکل سیستمی شما بوده باشه که عموما همین مورد وگرنه ابزاری مثل زمپ که خودش مشکلی نداره
بینابراین دلیل اینکه میگم بررسی کنید فایل لارگ رو اینه که میدونم به احتمال ۹۰ درصد مشکل رو اونجا نوشته و خب من از توی تاپیک به فایل لاگ شما دسترسی ندارم!
ممنون میشم زمپ رو مجدد روشن کنید و به خطا بخورید سپس فایل لاگ رو مشاهده کنید و خطوطی که مربوط به زمان حال هست رو مطالعه و بررسی نمایید تا ببینید دلیل بالا نیومدن زمپتون چیه (همه اسناد داخل فایل لاگ درج میشه)!
باز اگر مشکلی داشتید حتما بگید و نگران نباشید ما و همکارانمون اینجاییم و تا مشکلتون حل نشه پیگیر کارتون خواهیم بود ❤️
محمد گازری۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱
سیدحسن طباطبائی۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵
اروری که مینویسه اینه
من هم قطعا چون پیش زمینه ای ندارم متوجه نمیشم که ایراد چیه
تمام پولم رو جمع کردم تا بتونم با آموزش این دورهها به درآمد برسم
باز هم ممنون میشم جواب هاتون رو کاملتر بگید تا منی که آماتور هستم متوجه بشم