روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ محمدجوکار
problem in command line
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۳۰ تیر ۱۴۰۱

عرض ادب

گاهی توی این دور باطل در فضای کامند گیر میکنم. چطور میشه ازش بیرون اومد

معمولا که من باید کامند رو ببندم و دوباره باز کنم ...

مثلا اومدم نمایش جداول رو زدم به اشتباه یه سینگل کوت هم گذاشتم و رفتم لاین بعدی، الان هر کار میکنم این بخش متوقف بشه که بتونم از اول کد بزنم نمیدونم چطوریه ؟؟ راااه حل اینو بگین نیمی از مشغله‌های روزمره من پای کامند حل میشه :))))

19d7-Screenshot (402).png

سلام دوست عزیز

خیلی کدهاتون دیگه بهم ریخته شده

ترمینال رو ببندید مجدد باز کنید

محمد گازری ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۰۸:۱۱

اصلا بحث به هم ریختگی نیست. به هم ریخته هم باشه، بد هم کد زده شده باشه، این کامند کار میکنه. موضوع اینه یهو وسط صدها خط کدِ مهم، از حواسپرتی یه کوتیشن میزاریم و اینتر میزنیم؛ اونوقت بازم میتونیم قبل از ثبت کد‌ها کامند رو ببندیم ؟

موضوع اینه که دراین شات که براتون میزارم، من اگر به اشتباه یدونه کوتیشن قبل از اتمام دستورم بزارم، میره لاین بعدی یعنی در حقیقت شاید به این دلیل که کوتیشن‌ها تکی استفاده نمیشن، توی دستور در لاین بعد هنوزمنتظر کوتیشن دوم میمونه و اجرا نمیشه .

در این صورت اگر کوتیشن دوم رو در لاین بعد براش بزاریم، متوجه میشه که دوتا کوتیشن تکمیل شده و اونوقته که ارور ایجاد میشه و میگه مثلا قرار دادن کوتیشن اشتباه است ...

اگر یدونه کوت باشه، ارور نمیده تا کوت دوم گذاشته بشه؛ انگار اینطوری تنظیمش کردن

دیدم فایده نداره، آستین بالا زدم رفتم دنبال کشف :))

9d51-Screenshot (404).png

در شات زیر دوتا مثال زدم، ببینید، تا زمانی که تعداد کوتیشن‌ها فرد باشن و جفت نشده باشن، با قرار دادن سیمی کالن هم دستور تموم نمیشه، وقتی جفت میشن، کامند متوجه میشه و ارور رو میده ... بعد از ارور میشه دوباره کد رو زد دیگه نیازی به ری استارت کامند نیست

87a7-Screenshot (405).pngبا تشکر :)

محمدجوکار ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۰۸:۵۹

دوست عزیز

دلیلش اینه که تا زمانی که کوتیشن رو نبندین هر محتوایی وارد کنید داخل اون قرار میگیره!

موفق باشید ?

بهترین پاسخ
محمد گازری ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۰۹:۰۱

آره این دلیل شما حرفه ای تره

ممنون از وقتی که گذاشتید

محمدجوکار ۳۰ تیر ۱۴۰۱، ۰۹:۰۴