۵ مایا کاظمی
عمل نمیکند padding
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱

توقسمت

.test li که گفتین padding بزاریم که قسمت منو رو پر کن رنگ بک گراند برای من انجام نمیشه چند بارم همه چیز چک کردم

من در ادامه منو هم مشکل دارم عنصر بلاکی میشه ساب منو کلا زرد میشه همچی

مایا کاظمی ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۵

درود

بنده اول یسری نکات کلی بگم تا بتونید دفعات بعدی سریعتر پاسخ بگیرید و هم برای سایرین مفید باشه. مخاطب این موارد تمامی دوستان هستند:

• از ایجاد تاپیک‌های متعدد خودداری کنید. برای مثال شما برای یک پروژه چندین بار فایل زیپ رو در تاپیکهای مختلف ساختید و این باعث میشه پیگیری برای ما به شدت سخت بشه.
  • موارد این چنینی که استاد کد زده ولی کد شما متفاوت اجرا میشه، حتما خط به خط با پیوست استاد چک بزنید تا متوجه نواقص بشید. همیشه بخاطر داشته باشید که امکان نداره یه کد در ویدیو اجرا شه اما برای شما اجرا نشه. کد این جلسات در جلسه متخصص طراحی وب ‏: نوزدهم - مقادیر اولیه و ارث بری عناصر فرزند در بخش پیوست موجود هست.
  • تا حد امکان پروژه رو زیپ نکنید و از کدپن استفاده کنید. ما میتونیم کدپن رو روی هر دستگاهی باز و در لحظه بررسی کنیم، اما برای زیپ باید منتظر باشید تا رو پی سی بررسی شه.
  • تا زمانی که پاسخ خودتون رو نگرفتید جواب رو تایید نکنید و حتما حتما بحث رو زیر همون تاپیک ادامه بدید تا وحدت موضوع حفظ شه.
  • توجه کنید که اغلب برای بنده زحمتی نداره در لحظه جواب تون رو بدم، اما یکی از ویژگیهای برنامه نویس شدن اینه که خودتون با کد درگیر بشید و با بررسی و سرچ جواب خودتون رو پیدا کنید، بنابراین به عنوان منتور وظیفه دارم که این ویژگی رو هم در شما قوی کنم، حتی اگر با جوابهای غیرمستقیم یا گاها با تاخیر از دستم عصبانی بشید :)

و اما در مورد مشکلاتی که داشتید:

طبق بالا حتما کدتون رو با پیوست استاد مقایسه کنید. در هر دو شما مشکل استایل نویسی داشتید و بخش html اوکی هست. در بحث پدینگ از بوردر و مواردی از این دست استفاده کردید؛ از فونت استفاده نکرده و چندجا مارجین رو کامنت کردید و همین باعث میشه که نتیجه از لحاظ ظاهری کمی متفاوت باشه. در بحث رنگ شدن کل منو هم استایلهایی که تعریف کردید کافی نیست و در این مورد هم شما رو به کد استاد ارجاع میدم.

با پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی، باز اگر سوالی هست در خدمتم :)

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۱

من چند بار از اول نگاه کردم شاید ده بار هر همه شبیه مال استاد بود که سوال فرستادم ،کامنت کردن هم بخاطر این بود که استاد کامنت کرده بود دقیقا عین ایشون کامنت کردم که چیزی متفاوت نباشه ،با همه اینا باز همون شکلی نمیشه ،فونت هم استفاده کردم وزیر مدیوم همون اول استایل نوشتم چجوری میگید استفاده نکردم ،من مو به مو عین همون که استاد نوشتن نوشتم و کل منو زرد شد ،با یک بار به مشکل خوردن پیام نمیدم دو روز داشتم چک میکردم بعد پیام دادم دیدم درست نمیشه هیچ جور ،پدینگ هم نوشتم بردرننوشتم ،بردرباکس تو بادی نوشتم عین استاد

مایا کاظمی ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۵۴

همین الان یکبار دیگه هم چک کردم هیچ فرقی با استاد نداره حتی اندازه هام

مایا کاظمی ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴

.test li وقتی تو این قسمت پدینگ میزنم پدینگ اعمال نمی‌شود

مایا کاظمی ۳۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴