۴ Arezoo74kh
سوالی در مورد فولدر all
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۰ خرداد ۱۴۰۱

سلام خدمت اساتید محترم

استاد آوند عزیز در انتهای جلسه آموزشی قبلی موقع حذف کردن task از پوشه مشخصی متوجه شدند که بعد از یک عملیات حذف به پوشه all هدایت میشیم میشه راهنمایی کنید اگر نخوایم این اتفاق بیفته باید چیکارکنیم یعنی موقعی که تسک‌های یک پوشه خاص رو داریم پاک میکنیم درون همون پوشه باقی بمونیم ؟ و همچنین برای اینکه بخواهیم به تمام تسک‌ها دسترسی داشته باشیم به جای اینکه folder_id ارسال شده را از url پاک کنیم با کلیک بر روی پوشه all به همه تسک‌ها دسترسی داشته باشیم ؟

سلام دوست عزیز

در مورد سوال اولتون شما هم میتونید بعد از حذف ریدایرکت کنید به همون فولدر آیدی و یا از ajax استفاده کنید

سوال دومتون رو متوجه نشدم

محمد گازری ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱

ممکنه سوال اولم رو به صورت کد برام توضیح بدید ؟

سوال دومم هم این بود که کلا پوشه all در این پروژه در صورتی تمام task هارو نشون میده که folder_id ای ارسال نشده باشه یعنی روی هیچ فولدری کلیک نکرده باشیم بعد از اینکه روی یک پوشه کلیک میکنیم دیگه با کلیک کردن روی این فولدر all نمیتونیم همه تسک هارو ببینیم فقط باید folder_id ارسال شده در url رو پاک کنیم و refresh کنیم تا همه تسک هارو ببینیم این منطقی نیست منم کمی گیج شدم

Arezoo74kh ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۰

الان متوجه سوال دومتون شدم

برای بخش اول که فرمودین با کد توضیح بدم، به این شکل عمل کنید که برای دکمه حذف تسک folder_id هم داخل کوئری ست کنید داخل لینکش

مثل لینک زیر

href="7todo.com?delete_task=1&folder_id=8

برای سوال دومتون هم برای فولدر all لینک بدون کوئری ست کنید

بهترین پاسخ
محمد گازری ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۲

ممنونم الان کاملا متوجه شدم ???

Arezoo74kh ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵