۳ Pardis Sh
پیدا نکردن شغل
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱

سلام من الان که حدود هشت ماهه که دارم اموزش میبینم و اون موقع که سایت جابینجا و اگهی هاش رو می‌دیدم خوشحال بودم که بعد اینکه دوره php رو تموم میکنم میتونم رزومه ام رو بفرستم و الان که دارم رزومه ام رو واسه امتحان کردن میفرستم انگار همه اگهی‌ها الکی هستش و هیچ کدوم اصلا نگاه نمی‌کنن و من واقعا الان دلسرد شدم خیلی وقت پیش یکی از بچه‌های دوره php هنوز دوره رو تموم نکرده بوده که تونسته تو شرکتای تهران کارش رو شروع کنه والا من که الان همچین چیزی نمی‌بینم خدا می‌دونه روز اول با چه اشتیاقی شروع کرده بودم به یادگیری والا اصلا نمی‌شه کار پیدا کرد شما واسه چی میگید که به عنوان یه جونیور میتونید کار پیدا کنید

سلام دوست عزیز

به زودی یه وبینار بسیار خوب در مورد رزومه نویسی داریم حتما اون رو شرکت کنید

با رعایت نکات گفته شده در اون وبینار میتونید به شدت رزومتون رو بهبود بدید

نگران نباشید ما اینجا هستیم و تمام سعیمون رو میکنیم که بهتون کمک کنیم

موفق باشید ?

محمد گازری ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۸

نه منظورم اینه که اصلا ربطی به رزومه نویسی نداره دارم میگم که اصلا شرکتای تهران اگهی‌های الکی میدن یه سوال از شما دارم خودتون واسه شرکتای تهران رزومه فرستادید؟شما چند ساله دارید برنامه نویسی کار میکنید؟چقد طول کشید به درامد برسید؟

Pardis Sh ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۲

ببینید ما الان به شدت کمبود متخصص داریم و این موضوع قرار بیشتر هم بشه (با توجه به مهاجرت) و با توجه به صحبت هایی که با همکارانمون در شرکت‌های دیگه انجام میدیم اون‌ها هم بارها گفتن که اگر نیروی متخصص باشه استخدام میکنن

بنابراین بصورت کلی شما باید علاوه بر مهارت‌های تخصصیتون روی مهارت‌های نرمتون هم کار کنید

در مورد سوالاتی که در مورد بنده هم پرسدید باید عرض کنم خدمتتون که به هیچ وجه خودتون رو با کسی مقایسه نکنید و ملاکی هم قرار ندین

محمد گازری ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۶