۳ Arezoo74kh
سوالی در مورد alert و strlen
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۳ خرداد ۱۴۰۱

با سلام خدمت اساتید محترم 

کد این جلسه ای که تمرین کردم کاملا به درستی اعمال میشه به جز بخشی که مربوط به پیغامی هست که در صورتی که تعداد کاراکترها برای نام فولدر کمتر از 3 تا باشه باید نشون داده بشه 

4a7b-script.png

این هم کدهای مربوط به فایل ajaxHandler :

367e-ajax.png

مشکل اصلی اینجاست که با وجود اینکه شرط هم به درستی اعمال میشه یعنی اگر 3 حرف یا بیشتر باشه داخل دیتابیس اضافه میشه و اگه یک یا دو حرفی باشه اضافه نمیشه اما وقتی که اضافه نمیشه، پیغام در قالب alert نمایش داده نمیشه. 

علاوه بر این با وجود اینکه شرط گذاشتیم که در صورتی که response= 1 بود به لیست اضافه بشه اما زمانی هم که response یک نباید برگرده چون نام فولدر مثلا یک حرفی هست و در دیتابیس اصلا ذخیره نشده تابع addFolders اجرا نشده یعنی rowcount یک برگردانده نشده اما باز هم نمایش داده میشه !!! یعنی نام فولدرهایی که کمتر از 3 حرف هستند در دیتابیس ذخیره نمیشه اما با ajax نشون داده میشه. ممنون میشم کد رو بررسی کنید بفرمایید اشکالم کجاست؟

سلام دوست عزیز

راه اصولی اینه که از ساختار json برای تبادل اطلاعات استفاده کنید و response بازگشتی رو با شرط بیشتری چک کنید

بهترین پاسخ
محمد گازری ۱۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۲

ایراد کدی که ارسال کردم فقط در این بود که یک مساوی در تایپ کم گذاشته بودم و بارها کد رو خوندم اما متوجهش نشده بودم

این رو نوشته بودم:

if(response = '1')

در حالی که باید به این صورت نوشته میشد.?

if(response == '1')

مشکلم برطرف شد.

Arezoo74kh ۱۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۷

ممنونم از راهنمایی شما...

Arezoo74kh ۱۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸

خواهش میکنم

موفق باشید ?

از این بعد برای خوانایی بیشتر کدهاتون سعی کنید بجای تصویر، کد رو در بلاک کد و یا پروژه رو در گیتهاب پوش کرده و لینکش رو در تاپیک قرار بدین

محمد گازری ۱۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱