۶ Arezoo74kh
عدم تغییر فایل css مربوط به tpl-index
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۹ خرداد ۱۴۰۱

سلام خدمت استاد بزرگوار و منتور‌های عزیز

سوالی که برام پیش اومده این هست که template که از سایت codepen دانلود کردم وقتی که مشابه تدریش استاد درون پروژه قرارش دادم و پوشه بندی هارو انجام دادم با وجود اینکه مطمئن هستم تمامی آدرس دهی‌ها درست هست نمیتونم از طریق فایل style.css هیچ تغییری در style قالب ایجاد کنم برای اینکه سوال تکراری نپرسم سوال‌های پرسیده شده دوستان رو هم خوندم و متوجه شدم مشکل خیلی‌ها بوده اما راه حلش رو متوجه نشدم درپاسخ به یکی از سوالات دوستان آقای محمد گارزی منتور دوره لطف کردن فایل task manager رو گذاشتن اما باز هم مشکل اینجاست که فایل index و css به تنهایی کاملا درست عمل میکنه و میتونم روشون تغییرات اعمال کنم اما وقتی که همین فایل هارو جایگزین فایل‌های اصلی داخل پروژه میکنم باز هم هیچ css قابل تغییر نیست ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز

نمونه تغییری که دادید رو به شکل کد میفرستید؟

از ذخیره فایل هم مطمئن باشید

محمد گازری ۰۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۰۱

به هر نحوی تغییر اعمال میکنم اصلا ایجاد نمیشه

به عنوان مثال :

background در کد به صورت یه url وارد شده که اصلا برای من مشابه فیلم استاد بک گراند اعمال نمیشه چون اون url وجود خارجی نداره

به همین دلیل یک عکس برای پس زمینه در پوشه img قرار دادم و به جای url گذاشتم اما باز هم اعمال نمیشه این url پیش فرض کد:

1c83-a.png

این هم

8abf-b.png

این هم تغییری که اعمال کردم :

4e08-c.png

ولی باز هم نتیجه مثل عکس دومه که ارسال کردم

این فقط یه مثال بود با اینکه آدرس دهی‌ها درسته save هم شده ولی هیچ تغییری مثلا :(تغییر رنگ و اندازه و...) هم اعمال نمیشه.

Arezoo74kh ۰۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۷

ضمن تشکر از پاسخ سریع شما

در کمال تعجب در فایل css وقتی قسمتی را ویرایش میکنم و save میکنم اعمال نمیشه اما وقتی اون بخش رو کامل پاک میکنم و دوباره مینویسم اعمال میشه!!!

الان برای امتحان کلا tag html رو پاک کردم و همین tag رو مجدد نوشتم save کردم اعمال شد!!!

باقی بخش‌های کد هم به همین صورته : مثلا ;width: 80% رو اگر فقط 80 درصد رو به 60 درصد تغییر بدم اعمال نمیشه ولی وقتی کلا خط مربوطه رو از اول بنویسم اعمال میشه ! اولین باره به همچین مشکلی برخوردم

ممنون از وقتی که گذاشتید...

Arezoo74kh ۰۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۸

بسیار عالی خوشحالم مشکلتون حل شده

احتمالا بخاطر کشتون باشه

موفق باشید ?

محمد گازری ۰۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۴۴

ممنونم از شما آقای گازری عزیز ???

بودن منتورهایی مثل شما در طی این دوره برای همه ما دلگرمی بزرگیه???

Arezoo74kh ۰۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۲

خواهش میکنم ?

انجام وظیفست ?

میتونید روی آخرین پیام بله رو بزنید تا تاپیک به شکل حل شده در بیاد

بهترین پاسخ
محمد گازری ۰۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۰۶