دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۸ دانشجوی سون‌لرن
سطح پایین این دوره
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام

من حدود 7 سال پیش دوره طراحی وب استاد لقمان آوند رو تهیه کرده بودم که دوره ای فوق العاده عالی بود، دوره ای بود که سون لرن رو تبدیل به سون لرن امروزی کرد. در ادامه دوره بوت استرپ 3 رو از سون لرن تهیه کردم و از نحوه تدریس جناب صالحی به شدت انتقاد داشتم، نه تنها من بلکه بعضی دوستان نیز انتقاد‌های داشتند در مورد نحوه تدریس جناب صالحی، بعد از پایان اون دوره به دلایل شخصی نتوانستم این مبحث رو ادامه بدم و یک وقفه داشتم ولی دو سال قبل دوباره شروع کدم و دانش طراحی وب ام رو بروز کردم، با دیدن دوره متخصص سون لرن متوجه شدم فقط نیمی از سرفصل‌ها رو بلد هستم و تصمیم گرفتم که این دوره رو تهیه کنم تا مبحث وب رو با تخصص کامل به پایان برسونم و برم سراغ جاوااسکریپت، با دیدن اسم آقای صالحی دو دله شدم ولی فکر کردم شاید نحوه تدریس ایشون در 7 سال گذشته بهتر شده باشه ولی با شروع دوره و با کمال تعجب متوجه شدم نه تنها که بهتر نشدند بلکه از گذشته هم بدتر شدند، کم کاری در آپدیت دوره اصلا قابل قبول نیست، با دیدن اینکه دوستان زیادی درخواست آپدیت به بوت استرپ 5 رو دادن و تیم سون لرن در جواب عرض کردند که جناب صالحی فرموده که تغییرات زیادی نیومده، ولی در حقیقت بوت استرپ 5 تغییرات زیادی داره. از تیم سون لرن درخواست دارم از این فرصت استفاده کنند و مدرس این دوره ره تبدیل کنند، میدونم آقای صالحی یکی از اولین اساتید این مجموعه هستند ولی لول ایشون در مبحث وب خیلی پایین هست و خلاقیت و تجربه لازم رو ندارند تا مدرس این مبحث در حد متوسط باشند چه برسد به حد متخصص، حتی طراحی‌های استفاده شده در دوره متخصص PHP زیبا‌تر است از قالب‌های کاملا غیر استاندارد که جناب صالحی تو این دوره دارن به شکل خیلی مبتدی کدنویسی میکنند، این دوره اصلا ارزش این قیمت رو نداره و اصلا هم به درجه متخصص تدریس انجام نمیشه، این دوره باید کاملا آپدیت بشه با یک مدرس جدید و سر فصل‌های بروز با مشاوره چند متخصص مطرح، طراحی وب نقطه شروع برای خیلی از دوستان هستند و با این سطح پایین تدریس، خیلی‌ها شاید ادامه ندهند و سون لرن لطمه بزرگی به خودش زده. دلیل این نقد شدید بنده به هیچ عنوان بی احترامی به جناب صالحی نیست و صرفا نظرم رو برای بهبود این دوره بیان کردم. امیدوارم تیم سون لرن و جناب لقمان آوند اینبار نظر بنده رو جدی بگیرن و یک فکر به حال این دوره بکنند. تنها درخواست ام از جناب آوند اینست که قالب‌های این دوره و نحوه کدنویسیش رو توسط یک متخصص واقعی بررسی بکنند تا سطح پایین ای دوره براشون معلوم بشه. اصلا به حرف من باور نکنید ولی خواهشا خودتون به شیوه خود بررسی کنید، تیم سون لرن با این بزرگی باید یک دپارتمان کنترل کیفیت ایجاد کند تا از کیفیت محتوا اطمینان حاصل گردد.

درود

ببینید بحث سرفصل چیزی هست که هم استاد و هم مدیریت مجموعه با هم توافق میکنند. لذا فیدبک تون رو انتقال خواهیم داد.

این دوره قرار هست تمامی موارد طراحی وب بجز جاوا اسکریپت رو از صفر پوشش بده و طبیعتا ممکنه برای شما که قبلا این مباحث رو یاد گرفتید خسته کننده باشه. اما سوال اینه که بجز بحث بوت استرپ 5 بنظر شما چه مبحثی میتونه اضافه بشه که در حال حاضر در دوره نیست؟

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۰۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵

اصلا در مورد خسته کن بودن نیست، من همیش وقت میرم یوتیوب و ویدیو‌های انجام پروژه رو میبینم که اصلا نیاز ندارم ولی ازش لذت میبرم که میبینم چطور توسعه دهنده‌های مختلف از راه کار‌های استفاده میکنه که شاید من استفاده نکنم و .... نقد من صرفا در مورد نحوه تدریس جناب صالحی بود.

من از سرفصل‌ها اصلا نقد نکردم و فقط گفتم که باید بروز بشه که منظورم همون بوت استرپ 5 بود ولی دنیا وب امروز علاقه ای به جی کوئری هم ندارد، و همچنان بوت استرپ مشکلات زیادی داره در بحث هماهنگی با فریمورک‌های ریکت که فریم ورک‌های دیگه مثل tailwind این مشکلات رو حل کرده و داره جای بوت استرپ رو میگیره. در مورد سرفصل‌ها این موارد رعایت بشه مشکلی دیگه ای نداره ولی نقد من صرفا در مورد نحوه تدریس جناب صالحی بود.

Maiwand Ayubi ۰۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲

سلام دوست عزیز کی گفته دنیای وب امروز علاقه ای به جی کوئری نداره چرا اطلاعت غلط می‌دید و بقیه رو منحرف می‌کنید cms به بزرگی وردپرس هنوز داره از جی کوئری استفاده می‌کنه و علاقه مندانی که می‌خوان وارد توسعه قالب و پلاگین وردپرسی بشن قطعا باید به جی کوئری مسلط بشن کجا و کی گفته بوتسترپ مشکل داره اگر داشت که خیلی وقت پیش کلا باید منحل میشد و بروزرسانی نمی‌شد و نسخه‌های مورد استفاده در کتابخونه‌های جی اس مثل ری اکت براش توسعه داده نمی‌شد لطفا اینقدر بدون دلیل و بر اساس شنیده هاتون بدون تحقیق نظر ندید و دیگران رو هم گمراه نکنید دقیقا مثل کسانی صحبت می‌کنید که بر این باورند php داره منسوخ میشه بدون هیچ دلیل قانع کننده ای در حالی که php نسخه ۸ رو هم به تازگی منتشر کرده اگر قرار به مشکل دار بودن جی کوئری یا بوت بود قطعا در سرفصل‌های دوره نمی‌اومد اگر هم نقدتون بر اینه که چرا tailwind در دوره نیست درست بگید بررسی می‌کنیم نه اینکه سایر تکنولوژی‌ها رو بدون دلیل بکوبید در مورد بوتسترپ ۵ اگر یکم مطالعه داشته باشید متوجه می‌شید هنوز نسخه نهاییش منتشر نشده نمی‌تونیم آپدیت بدیم چند وقت دیگه دوباره تغییرات در ایجاد بشه همین خود شما بیاد باز بگید چرا آپدیت جدید نمی‌دید... اگر نسخه نهایی منتشر بشه چشم قطعا ما بیشتر از شما دلمون برای دانشجو و دوره می‌سوزه و آپدیت می‌دیم .

در مورد نحوه تدریس هم اگر باب میلتون نیست می‌تونید در دوده شرکت نکنید یا انصراف بدید اجباری که برای شما نبوده در دوره شرکت کنید و بقول خودتون قبلا هم با بنده دوره بوتسترپ رو داشتید اون موقع هم راضی نبودید پس چه دلیلی داشته که دوباره در دوره ای که من مدرسش بودم شرکت کردید.؟!که این خودش جای سوال داره!...

درضمن بر خلاف نظر شما درصد بسیار بالایی از شرکت کنندگان در دوره کاملا راضی هستند و مستنداتش موجوده در ضمن هر جلسه از دوره که ببیند در قسمت نظرات میزان رضایت کاملا مشهوده با اموجی هایی که شرکت کنندگان ثبت کردن.

البته ممکنه تعدای هم مثل شما به هر دلیلی ناراضی باشن و این طبیعیه اما نیاز به حمله کردن به مدرس و استفاده از لحن نامناسب نیست خیلی راحت می‌تونید با مجموعه درمیان بزارید و انصراف بدید اما چیزی که من از صحبت‌های شما برداشت می‌کنم شما بیشتر مشکل شخصی با من دارید نه نقد به نوع تدریس که دلیل موجهی براش نمی‌بینم چون من شناختی از شما ندارم و تازه چهره و نامتون رو دیدم لطفا بیشتر از این دوستان و دانشجو‌ها رو با دید اشتباهتون به مباحث گمراه نکنید.

موفق باشید

وحید صالحی ۰۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۲۳

سلام جناب صالحی

مورد اول: جی کوئری و بوت استرپ

زبان‌های برنامه نویسی و تکنالوژی‌های وابسته آن یک شبه از بین نمیرود، کتابخانه جی کوئری در سال‌های اخیر محبوبیت خودش رو از دست داده و شرکت‌های بزرگ در حال توقف استفاده از این کتابخانه هستند و آخرین نمونه اش بوت استرپ ورژن 5 هست، توقف استفاده از جی کوئری در وردپرس به دلیل داشتن صدها هزار پلاگین و تم یک پروسه فوقالعاده پیچیده هستش و اصلا کار آسانی نیست، ولی در کل امروز از جی کوئری استفاده میشه و هنوز برای مردن اش راه زیادی مونده، دلیل اشاره به این نکته این نبود که سر فصل جی کوئری رو بی ارزش ببینم و یا همچین چیزی، منظور اشاره به این نکته این بود که بوت استرپ 5 از جی کوئری استفاده نمیکنه و این یکی از دلایل هست که در بوت استرپ 5 تغییرات زیادی اومده، بوت استرپ 5 نه تنها ورژن 5 بلکه ورژن 5.1 و 5.2 نیز به طور کامل منتشر شده، بوت استرپ در طرزالعمل جدیدشون قراره به طور ادامه وار براش آپدیت بزارن و قرار نیست نسخه نهایی از اش بیاد و بگن این آخریه، پس بهتره آموزش اش رو بزارید و آپدیت‌های بعدی طوری خواهد بود که امکانات جدید رو اضافه میکنند بدون اینکه به ورژن قبلی تغییراتی وارد بشه یعنی اگر بوت استرپ رو آپدیت کنید ظاهر وب سایت اصلا تغییری نمیکنه پس بهتره آموزشش رو بزارید و آپدیت جدید اگر اومد به ادامه اون تغییرات اش رو آموزش بدید که کار شما هم خیلی آسون‌تر میشه و لازم نداره از اول بوت استرپ رو تدریس کنید با هر آپدیت.

قصد کوبیدن هیچ تکنالوژی رو ندارم و شما با یه سرچ ساده در مورد جی کوئری میتونستید از آمارش اطلاع پیدا کنید تا دوستان اطلاعات درست رو گرفته باشند، اگر یه سرچ کنید و در انجمن‌های بین المللی توسعه وب تحقیق کنید متوجه میشید به کم شدن محبوبیت جی کوئری و جایگزین شدن اش اشاره شده ولی با شما موافقم و هنوز باید توسعه دهنده فرانت اند با این کتابخانه مسلط باشن.

بوت استرپ به دلیل حجم بالا، مشکلات در شخصی سازی، عدم هماهنگی با ریکت و کتابخانه‌های دیگه باعث انتقاد هست، که دلیل نمیشه که شما میگید باید منحل میشد، فریمورک tailwind این مشکلات رو کاملا حل کرده و به محبوبیت اش روز به روز اضافه میشه پس بهتره مورد بررسی قرار بگیره.

مورد دوم: چرا در این دوره شرکت کردم؟

من دوره‌های قبلی (غیر متخصص) رو شرکت کرده بودم از جمله دوره طراحی وب دکتر آوند و دوره اندروید جناب شاهینی و دوره بوت استرپ 3 که خودتون تدریس کردید، و در ضمن همیشه فعال بودم و با دوستان همیشه در مورد این مباحث صحبت میکردیم و هیچ خاطره و تجربه بدی از سون لرن نداشتم جز دوره بوت استرپ 3 و نحوه تدریس شما، جدا از اون من سون لرن رو همیشه به دوستان پیشنهاد کردم و هنوز هم به این باورم که بهترین مجموعه تدریسی در سطح وب هستید، حالا گفتید چرا دوباره در دوره که شما مدرس اش هستید شرکت کردم و دلیل اش رو در بالا ذکر کردم و گفتم که ("با دیدن اسم آقای صالحی دو دله شدم ولی فکر کردم شاید نحوه تدریس ایشون در 7 سال گذشته بهتر شده باشه") گویا امید ام بی جا بوده.

مورد سوم: رضایت شرکت کننده ها:

به نظر بنده سیستم فیدبک سون لرن اصلا جالب نیست و نتیجه درستی نمیگیرید، در ضمن فکر نکنم نقد منفی بنده رو در صفحه فروش دوره بزارید تا دوستان قبل خرید ببینند، جدا از اون یه چند وقت پیش در یکی از گروه‌های تلگرامی برای دانشجویان این دوره عضو شدم که یکی از دوستان در تاپیک‌های این دوره لینک اش رو اضافه کرده بودند ولی نتوستم دوباره پیداش کنم و اون گروه توسط یکی از دانشجویان ساخته شده بود و جناب آوند هم عضو بودن و در ادامه ادمین هم بودند و اونجا انتقاد دوستان زیاد بود ولی در کل فکر کنم دوستان علاقه ندارند نظر منفی چه در وب سایت و چه در گروه‌های تلگرامی ارایه کنند، راستش خود منم نمیخواستم این انتقاد رو بنویسم چون از تجربه که از شما جناب صالحی دارم اصلا انتقاد پذیر نیستید و همین الان هم به این باورید که گویا با شما مشکل شخصی دارم و منو متهم به گمراه کردن دانشجویان کردید و انتقاد رو کاملا نادیده گرفتید و به احتمال خیلی بالا هم قرار نیست مورد بررسی قرار بگیره این انتقاد ولی بازهم، من نه توقع دارم و نه خواستم که باید به حرف من عمل کنید و تغییرات که گفتم باید اعمال شود و یا هم به حرف جناب صالحی که میگویند انتقاد من بر اساس مشکل شخصی من با ایشون انجام شده و مشکلی با نحوه تدریس شون نمیبینند، پیشنهاد من اینه که بهتره این موضوع توسط دکتر آوند و یک تیم متخصص طراحی وب که در موسسات معتبر کار میکنند بررسی شود و بر اساس اون بررسی تصمیم گیری انجام شود.

و در آخر، جناب صالحی اگر از لحن نامناسب استفاده کرده باشم از شما عذرخواهی میکنم، اصلا قصد بی احترامی به شما رو نداشتم و ندارم، شاید چون 7 سال پیش در سون لرن با اساتید و دوستان خیلی واضح و بدون فیلتر صحبت میکردیم مشکلی در لحن متن ندیدم ولی الان اگر سون لرن این رو مناسب نمیبینه من از شما و مجموعه سون معذرت میخواهم.

Maiwand Ayubi ۰۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷

جناب میوند دوست عزیز

دلیل حذف جی کوئری از نسخه 5 بوتسترپ 2 دلیل خیلی ساده داشته که اگر مستندات بوتسترپ رو مطالعه می‌کردید خیلی واضخح توضیح داده شده حتی در کامیونیتیش هم مدت‌ها قبل اعلام کرد

1-کاهش وابستگی به ابزار‌های جانبی تا بتونه کم حجم‌تر و سریع‌تر بشه کاری که با جاوااسکریت می‌شه انجام داد چرا باید از یک ابزار جانبی استفاده بشه

2-سازگاری بیشتر با فریم ورک‌ها و کتابخونه‌های js مثل vue و ری اکت چون اگر قرار باشه از این‌ها استفاده بشه همون کارهای جی کوئری رو میشه باهاشون انجام داد و دلیلی بر استفاده از ابزار مشابه نیست

همین این 2 دلیل بوتسترپ برای حذف جی کوئری هست و نیازی به پیچیده کردن موضوع و آوردن هزار و یک دلیل اشتباه نیست...

3-طبق فرموده خودتون زبان‌ها و تکنولوژی‌های وابسته یک شبه از بین نمی‌رن و هیچ کس هم اطمینانی از بین رفتن کاملشون نداره چه دلیلی داره که اینقدر شلوغش کنیم؟! بهتره به دید یه فرصت و توانایی یه استفاده از یک ابزار بهش نگاه کنیم و رزومه خودمون رو قوی‌تر کنیم در کنارشم یه تکنولوژی جدید رو یاد بگیریم نه اینکه به یکباره یه تکنولوژی رو با دلیل‌های بی منطق زیر سوال ببریم.

4-در مورد نظرسنجی‌های سون لرن عرض می‌کنم خدمتتون دوست عزیز مجموعه سون لرن یه تیم crm بسیار قوی داره که بطور دائم در حال تماس با دانشجویان هر دوره هست و نظرات دوستان رو در مورد کیفیت کمیت مدرس و خیلی موارد دیگه رو از دانشجویان سوال می‌کنه و پیگیره و اگر مورد و نقصی باشه حتما به مدرسن خیلی سریع‌تر و فنی‌تر از برداشت شخصی شما به مدرسین گوشزد می‌کنه پس لطفا بدون اطلاع مثل موارد قبلی سیستم نظرسنجی‌ها و نظارت کیفی رو زیر سوال نبرید.

5-شما مگه از من شناختی دارید که دائم در حالت قضاوت هستید که من انتقاد پذیر نیستم انتقاد اگر حس سازنده بودن رو منتقل کنه نه تخریب قطعا پذیرفته میشه شما خودتون هم توی متن‌های قبلی تون رو بخونید نمی‌دونید چی می‌خواید یه جا کل محتوا و سرفصل‌ها رو زیر سوال می‌برید یه جا با مدرس مشکل دارید همکاران که جواب می‌دن می‌فرمایید با سرفصل مشکل ندارم با تدریس مدرس مشکل دارم در حالی که عنوان تاپیکی که ایجاد کردین سطح پایین دوره هست!!!

6-دلیتون رو برای اینکه فرمودین بعد از چند سال فکر کردین شاید شیوه تدریس من عوض شده نمی‌پذیریم هر شخصی شیوه و سبک آموزشی خودش رو داره ازش بازخورد گرفته و چون مورد توجه و رضایت بوده همون رو ادامه میده و ممکنه صرفا تغییرات جزیی بنا بر پیشنهادات هم ایجاد کنه برای بهتر شدن شما حتی نمی‌گید مشکلتون با تدریس من چی هست دائم می‌فرمایید شیوه تدریس خوب نیست نمیشه کلی در مورد هر چیزی نظر داد باید دلیل موجه آورد.

7-شما دائم می‌فرمایید فلان دوستان هم یه جا بودن ناراضی بودن توی گروه بودیم یکسری ناراضی بودن یه لینک یجا بود ناراضی بود فقط دارید با فرضیات صحبت می‌کنید و هیچ دلیل و مدرکی ارائه نمی‌دید نمی‌گم انتقاد نیست و یا شیوه تدریس من بهترین شیوست همیشه دوستان ناراضی هم بودن و بعضا هم حق داشتن و ما اصلاح کردیم اما از روی هوا حرف زدن کاری نداره من تا صبح می‌تونم بگن شما چننین هستین شما چنان هستین شما مشکل دارید بدون ارائه مدرک معتبر بخاطر همینه که عرض کردم من شناختی از شما ندارم و ظاهرا مشکل شما با بنده شخصی و یا چیز دیگه ای هست اما شما متوجه منظور بنده نشید و شروع کردین به موضع گرفتن که من انتقاد پذیر نیستم اگر واقعا برنامه نویس هستید با منطق و برهان صحبت کنید نه اینکه فلانی چی گفت فلان جا چی گفتن و ...

8-در پایان هم اگر مشکل یا نقدی دارید با پشتیبانی سون لرن تماس بگیرید حتما پیگیری می‌کنن شک نکنید و بی جهت نه پشتیبانی مجموعه و مدرسین و ... زیر سوال نبرید اینجا هم بخش پرسش و پاسخ و رسیدگی به مشکلات فنی دانشجویان هست و جای مطرح کردن اینگونه مثال نیست چرا که همین صحبت‌های من شما همین الان باعث به هم ریختن تمرکز دانشجویان میشه چون ممکنه در حال تمرین باشن به یکباره این تاپیک رو می‌بینن و شروع می‌کنن به خودنش به خودشون میان می‌بینن نیم ساعت زمان صرف یکسری بحث بی ربط و بیهوده شده . من اصلا نمی‌خواستم وارد بحث با شما بشم چون دوستان دیگه در مجموعه مسئول رسیدگی به مثال اینچنینی هست اما چون شما در جای نادرست مطرح کردید و مواردی رو زیر سوال بردید ناچار شدم علی رغم میل باطنیم و زمانی که بخاطر همین تایپ کردن این موارد از دست می‌دم که هر دقیقش برام بسیار ارزشمنده پاسخ شما رو بدم.

لطفا اگر نقد یا اعتراضی دارید از روش‌های دیگه پیگیر باشید.

موفق باشید.

وحید صالحی ۰۳ خرداد ۱۴۰۱، ۰۸:۱۴

سلام

جناب صالحی من برای دریافت این دوره پول هنگفتی پرداخت کردم و یکی از دلایل سون لرن براین قیمت‌های بالای دوره‌ها وعده پشتیبانی قوی هست و شما میگید که با جواب دادن به من وقت تون به هدر میره؟ من کسی هستم که هم پول دادم و هم برای بهتر شدن دوره دارم اینهمه مینویسم اونوقت شما میگید وقت تون هدر میره؟ اگر رسیدگی به این انتقاد من مربوط شما نمیشد لازم نبود که پاسخ بیهوده بدید و وقت من رو هدر کنید با اینهمه نوشتن‌های بی نتیجه. بهتره بحث با شما اینجا خاتمه پیدا کنه.

ادامه این نوشته متوجه تیم پشتیبانی سون لرن میباشد که این موضوع یکجا و با این نوشته بسته بشه،

در مورد سیستم فیدبک سون لرن من در بالا ذکر کردم و گفتم که نظر شخصی بنده هست این موضوع ولی همین گروه تازه تاسیس شده ای دوره از طرف خود سون لرن برای ما قانون گذاشته شده که اجازه انتقاد نداریم در این گروه که شاید به دلیل ایجاد نظم و تمرکز بالای یادگیری باشه ولی باید یک گروه جداگانه و آزاد موجود باشه چون انتقاد‌های سازنده از طرف یک شخص به درستی انتقال داده نمیشه و این تاپیک یک نمونه آن هست پس بهتره دانشجویان در این مورد یکجا بحث داشته باشند و یکجا انتقاد ارایه بکنند که فعلا به دلیل قوانین که در گروه دانشجویان گذاشته شده امکان پذیر نیست.

اگر دوستان دیگه دارن این تاپیک رو تعقیب میکنند بهتره در مورد جی کوئری بحث بیشتری نشه چون جناب صالحی با حرفای من در این مورد موافق اند و اصلا بحث در این مورد نبود که گویا جی کوئری منسوخ شده و فلان، من اصلا چنین حرفی نزدم، نمیدونم چرا به این موضوع تمرکز کردند جناب صالحی، دلیل ذکر جی کوئری فقط همون موضوع وابسته به بوت استرپ 5 بود.

در اصل من به دو موضوع انتقاد کردم،

موضوع اول زیر سوال بردن سر فصل‌ها به دلیل آپدیت نبودن آن بود که منظورم سر فصل بوت استرپ بود و اینکه سر فصل بوت استرپ حتما باید آپدیت بشه و نادیده گرفتن این موضوع اشتباه و بی احترامی به دانشجویان میباشد، و دلیل اینکه من به این موضوع با الفاظ شدید اشاره کردم این بود که دیدم دوستان زیادی درخواست آپدیت به بوت استرپ 5 کرده بودند و جناب صالحی عرض میکنند که هنوز منتشر نشده و یا تغییرات نیومده که اشتباه هست و با هزینه که ما دانشجویان پرداخت کرده ایم و وعده‌های که در قبال آن برای ما دادید حق ما هست که آموزش‌های بروز داشته باشیم، حتی اگر انتقاد من به نحوه تدریس جناب صالحی مورد بررسی قرار نمیگیرد، آپدیت به بوت استرپ 5 باید در اولویت آپدیت‌های این دوره باشه.

موضوع دوم انتقاد من نحوه تدریس جناب صالحی بود، وقتی سطح تدریس مدرس و فهم شون در مبحث وب پایین باشه سطح دوره هم پایین هست پس نمیدونم چرا جناب صالحی میگویند که انتقاد من اگر با مدرس باشه ربطی به دوره نداره که من دوره رو زیر سوال ببرم؟ انتقاد، انتقاد هست و باید بررسی بشه، حس سازنده بودن و این حرفا معنی نداره، با این اصول شما هر انتقاد که به دل تون نبود رو مخرب گفته و نادیده میگیرید پس؟ این روش جالبی نیست. جناب صالحی میگویند از هوا حرف میزنم، من درخواست کردم که تیم سون لرن کنترل کیفیت انجام بده لازم نیست به حرف من باور کنید و اینا ولی شما از من مدرک میخواهید، در مورد انتقاد من به نحوه تدریس بیشتر از این لازم نمیبینم اینجا صحبت کنم و گویا تیم سون لرن هم لازم نمیبینند که وقت گذاشته بشه و بالای محتوای آموزشی کنترل کیفیت انجام بده پس باید دانشجویان این کار رو بکنند پس بزودی وقت میگزارم و با درخواست جناب صالحی با سند و مدرک و جزییات این مشکل رو به تیم سون لرن ارایه میکنم.

وقت خوش

Maiwand Ayubi ۰۳ خرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷

واقعا جای تاسف داره که شما اصلا پاسخ‌های من رو با دقت نمی‌خونید و فقط برداشت شخصی خودتون رو دارید

پاسخ من به شما :

در پایان هم اگر مشکل یا نقدی دارید با پشتیبانی سون لرن تماس بگیرید حتما پیگیری می‌کنن شک نکنید و بی جهت نه پشتیبانی مجموعه و مدرسین و ... زیر سوال نبرید اینجا هم بخش پرسش و پاسخ و رسیدگی به مشکلات فنی دانشجویان هست و جای مطرح کردن اینگونه مثال نیست چرا که همین صحبت‌های من شما همین الان باعث به هم ریختن تمرکز دانشجویان میشه چون ممکنه در حال تمرین باشن به یکباره این تاپیک رو می‌بینن و شروع می‌کنن به خودنش به خودشون میان می‌بینن نیم ساعت زمان صرف یکسری بحث بی ربط و بیهوده شده . من اصلا نمی‌خواستم وارد بحث با شما بشم چون دوستان دیگه در مجموعه مسئول رسیدگی به مثال اینچنینی هست اما چون شما در جای نادرست مطرح کردید و مواردی رو زیر سوال بردید ناچار شدم علی رغم میل باطنیم و زمانی که بخاطر همین تایپ کردن این موارد از دست می‌دم که هر دقیقش برام بسیار ارزشمنده پاسخ شما رو بدم.

پاسخ و برداشت شما !!! :

جناب صالحی من برای دریافت این دوره پول هنگفتی پرداخت کردم و یکی از دلایل سون لرن براین قیمت‌های بالای دوره‌ها وعده پشتیبانی قوی هست و شما میگید که با جواب دادن به من وقت تون به هدر میره؟ من کسی هستم که هم پول دادم و هم برای بهتر شدن دوره دارم اینهمه مینویسم اونوقت شما میگید وقت تون هدر میره؟

1-من گفتنم پاسخ دادن به انتقاد شما در اینجا کار بیهوده ای هست چون من مسئول رسیدگی شما به انتقادهایی که متوجه موسسه یا حتی من هست مثل نظارت کیفی کمی هست نیستم چرا دائم قصد فرافکنی دارید و سعی دارید از صحبت‌های من برداشت منفی کلی کنید و سایرین رو تحریک کنید این سیاست کسانی هست که دلیل منطقی برای حرف هاشون ندارن و نمی‌خوان اشتباهشون رو بپذیرن دوست محترم

2- اگر مجموعه سون لرن اینجا پاسخ شما رو نمی‌دن عرض کردم اینجا بخش رسیدگی به انتقادات شما و سایر عزیزان نیست بحش رفع مشکلات فنی دانشجویان هست دوست محترم

3- اگر در کانال تلگرام هم گفته شده که جای انتقاد نیست , چون اونجا هم محیط آموزشی هست نه بحث‌های غیر مرتبط دوست محترم

4-چرا در این بخش و کانال‌های تلگرامی جای انتقاد نیست چون سون لرن بخش پشتیبانی و crm داره و به اون بخش باید رجوع کنید برای پیشنهادات انتقادات و مسائل غیر مرتبط دوست محترم

5- لطفا من یا هر کسی موردی رو با منطق و دلیل بهتون گوشزد می‌کنه جبهه نگیرید و منطقی عمل کنید دوست محترم

6- در مورد آپدیت شدن دوره عرض کردم ما بیشتر از شما نگران محتوای دوره هستیم دلایل آپدیت نشدن رو هم عرض کردم خدمتتون و شما ظاهرا اصلا توجه نمی‌کنید و می‌خواید هر طور شده حرف خودتون رو به کرسی بنشونید!!! در زمان مناسب آپدیت خواهد شد نگران نباشید دوست محترم

7- در مورد هزینه دوره هم شما صرفا هزینه نکردین خیلی از دوستان دیگه هم هزینه کردن اگر هم پیشنهادی یا نقدی دارن همیشه از روش درست استفاده کردن توصیه می‌کنم رو بیان و نحوه مطرح کردن مشکلاتتون و نقدهاتون اول از مسیر درست اقدام کنید دوم مسائل مختلف رو بهم گره نزنید.

8- دوست عزیز چندین بار نحوه تدریس من رو زیر سوال بردید چیزی نگفتم چون همه ما ممکنه نقص هایی داشته باشیم و قضاوتش رو می‌زاریم به عهده سایرین و ملاک سنجش نوع تدریس هم بازخوردهای دانشجویان محترم این دوره هست که همیشه به من و دوره و نوع تدریس لطف داشتن و قطعا نقد هایی هم بود بسیار سازنده که در طول دوره و بعد از اون باعث افزایش کیفیت دوره شده اما نوع نقد شما داره تبدیل به توهین می‌شه و من اصلا این رو نمی‌پذیرم لطفا مراقبت کنید.

دیگه بحثی با شما ندارم چون می‌دونم بی فایدس و باز هم تاکید می‌کنم فقط وقت من و سایرین رو با مطرح کردن مباحثی که ربطی به قسمت پرسش و پاسخ نداره و از روش دیگه باید پیگیر باشید می‌گیرید.

وحید صالحی ۰۴ خرداد ۱۴۰۱، ۰۷:۵۶

اشاره من به این بود که اگر رسیدگی به انتقاد‌ها مربوط شما نمیشد از اول باید این موضوع رو اشاره میکردید ولی این شما بودید که وارد بحثی شدید که اصلا مخاطب آن نبودید و در آخر شما میگید وقت تون هدر رفته؟

من یک انتقاد کردم و از تیم سون لرن درخواست بررسی کردم، همین، ولی این شما بودید که اومدید به دفاع از خود و با حاشیه بردن انتقاد من اینو به یک بحث تبدیل کردید و حالا هم میخواهید برنده این بحث باشید، پس مبارکه جناب صالحی شما برنده شدید.

Maiwand Ayubi ۰۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵

:-|

با کمال احترم شما هنوز متوجه نیستید در جای عمومی وقتی مستقیما شخصی رو خطاب و مورد نقد قرار می‌دید در واقع اون شخص رو وارد بحثتون می‌کنید با دقت بیشتری صحبت‌های اولیتون رو مرور کنید چندین جا نام من رو صراحتا بیان کردید!!! چه توقعی دارید دوست عزیز ؟ پاسختون رو ندم؟!

الان هم کلا حرفتون رو عوض کردید و می‌فرمایید درنهایت نقدتون به مجموعه سون لرن بوده این مورد چه ارتباطی به من یا سایر دانشجویان داره باید از راه هایی که مجموعه برای این موارد در نظر گرفته اقدام کنید من تمام سعی من هم در این بود که عرض کنم بخش پرسش و پاسخ جای این موارد نیست تمام سعیم رو کردم این موضوع رو متوجه بشید تا از راه بهتری بتونید سریع‌تر و بهتر به نتیجه برسید ولی شما دائم قضیه رو ادامه دادید و ازتون درخواست هم کردم ادامه ندید ولی شما توجهی نکرید و ادامه دادید موارد دیگه هم که بحث فنی و نظر شما راجع به یکسری تکنولوژی‌ها بود که پاسختون دادم چون بعد فنی بحث بود و شاید باعث ایجاد سوال برای بقیه دوستان می‌شد...

در پایان دوست من ما با هم مسابقه نداریم که بخوایم درش پیروز بشیم می‌خوایم محیط بهتری برای رشد داشته باشیم البته با رعایت اصول و قوانین مجموعه هر چیزی در جا و مکان مناسب خودش.

موفق باشید جناب میوند.

وحید صالحی ۰۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۶

سلام.

جناب ایوبی عزیز، همونطور که استاد صالحی گفتن شما باید با پشتیبانی تماس بگیرید و جای این صحبتا که متاسفانه به بی احترامی هم کشیده شده (و بعد از این همه صحبت مخاطبتون هم مشخص نشده آخر چه کسی است!) در یک فضای علمی نیست. شما که تماس نگرفتید ماهم که باهاتون تماس گرفتیم موفق به ارتباط با شما نشدیم(گویا شماره تماس ثبت شده شما مال شخصه دیگری است). یک مورد هم اضافه کنم این دوره جزو پرفروش‌ترین دوره‌های سون لرن بوده و با دانشجویان هم در طول دوره بارها تماس گرفته شده و فیدبک هاشون رو دریافت کردیم.

اگر امکانش هست با پشتیبانی تماس بگیرید.

محسن موحد ۰۵ خرداد ۱۴۰۱، ۰۲:۱۵

سلام دوست عزیز

صحبتهای شما از طرف مجموعه شنیده شد و نیازی نیست برای موضوع آپدیت تاپیک جدیدی ایجاد کنید و یا در تاپیک‌های دیگه ریپلای بفرستید به همین خاطر ریپلای شما در تاپیک دانشجوی دیگه ای که ایجاد کردید حذف شده

لطفا هرچه سریع‌تر به بروزرسانی شماره تلفن خود در پلتفرم نیز اقدام کنید تا همکاران ما بتونن باهاتون ارتباط بگیرن

باتشکر از همکاری شما ?

محمد گازری ۰۵ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۵