سلام
من حدود 7 سال پیش دوره طراحی وب استاد لقمان آوند رو تهیه کرده بودم که دوره ای فوق العاده عالی بود، دوره ای بود که سون لرن رو تبدیل به سون لرن امروزی کرد. در ادامه دوره بوت استرپ 3 رو از سون لرن تهیه کردم و از نحوه تدریس جناب صالحی به شدت انتقاد داشتم، نه تنها من بلکه بعضی دوستان نیز انتقادهای داشتند در مورد نحوه تدریس جناب صالحی، بعد از پایان اون دوره به دلایل شخصی نتوانستم این مبحث رو ادامه بدم و یک وقفه داشتم ولی دو سال قبل دوباره شروع کدم و دانش طراحی وب ام رو بروز کردم، با دیدن دوره متخصص سون لرن متوجه شدم فقط نیمی از سرفصلها رو بلد هستم و تصمیم گرفتم که این دوره رو تهیه کنم تا مبحث وب رو با تخصص کامل به پایان برسونم و برم سراغ جاوااسکریپت، با دیدن اسم آقای صالحی دو دله شدم ولی فکر کردم شاید نحوه تدریس ایشون در 7 سال گذشته بهتر شده باشه ولی با شروع دوره و با کمال تعجب متوجه شدم نه تنها که بهتر نشدند بلکه از گذشته هم بدتر شدند، کم کاری در آپدیت دوره اصلا قابل قبول نیست، با دیدن اینکه دوستان زیادی درخواست آپدیت به بوت استرپ 5 رو دادن و تیم سون لرن در جواب عرض کردند که جناب صالحی فرموده که تغییرات زیادی نیومده، ولی در حقیقت بوت استرپ 5 تغییرات زیادی داره. از تیم سون لرن درخواست دارم از این فرصت استفاده کنند و مدرس این دوره ره تبدیل کنند، میدونم آقای صالحی یکی از اولین اساتید این مجموعه هستند ولی لول ایشون در مبحث وب خیلی پایین هست و خلاقیت و تجربه لازم رو ندارند تا مدرس این مبحث در حد متوسط باشند چه برسد به حد متخصص، حتی طراحیهای استفاده شده در دوره متخصص PHP زیباتر است از قالبهای کاملا غیر استاندارد که جناب صالحی تو این دوره دارن به شکل خیلی مبتدی کدنویسی میکنند، این دوره اصلا ارزش این قیمت رو نداره و اصلا هم به درجه متخصص تدریس انجام نمیشه، این دوره باید کاملا آپدیت بشه با یک مدرس جدید و سر فصلهای بروز با مشاوره چند متخصص مطرح، طراحی وب نقطه شروع برای خیلی از دوستان هستند و با این سطح پایین تدریس، خیلیها شاید ادامه ندهند و سون لرن لطمه بزرگی به خودش زده. دلیل این نقد شدید بنده به هیچ عنوان بی احترامی به جناب صالحی نیست و صرفا نظرم رو برای بهبود این دوره بیان کردم. امیدوارم تیم سون لرن و جناب لقمان آوند اینبار نظر بنده رو جدی بگیرن و یک فکر به حال این دوره بکنند. تنها درخواست ام از جناب آوند اینست که قالبهای این دوره و نحوه کدنویسیش رو توسط یک متخصص واقعی بررسی بکنند تا سطح پایین ای دوره براشون معلوم بشه. اصلا به حرف من باور نکنید ولی خواهشا خودتون به شیوه خود بررسی کنید، تیم سون لرن با این بزرگی باید یک دپارتمان کنترل کیفیت ایجاد کند تا از کیفیت محتوا اطمینان حاصل گردد.