💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۷ علی امیری
نصب لاراول 9 روی phpstorm در ویندوز
جامعه لاراول ایجاد شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام

لطفا نصب قدم به قدم لاراول 9 روی phpstorm در ویندوز رو بگین. قدم به قدم.

سلام دوست عزیز

نصبش هیچ‌تفاوتی نداره و phpstorm هم ارتباطی به نصب پروژه شما ندارد

پروژتون رو ایجاد کنید و با phpstorm بازش کنید

موفق باشید ??

محمد گازری ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱

من واضخ نوشتم نصب قدم به قدم رو روی ویندوز بگین، نصبش هیچ‌تفاوتی نداره نشد جواب من. البته که تقاوت داره. اگر بلد نیستین یا حوصلتون نمیشه درست جواب بدین بگین خود استاد جواب بدن

علی امیری ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷

دوست عزیز phpstorm یک نرم افزار برای ویرایش پروژست و ارتباطی با نصب لاراول ندارد!

چه بخواید با phpstorm کار کنید چه vscode, vim و یا هر چیز دیگه ای هیچ فرقی نمیکند این موضوع!!

به همون روشی که استاد در ویدیو گفته میتونید پیش برید لینک دایکیومنت لاراول هم براتون قرار میدم (تفاوتی ندارد)

https://laravel.com/docs/9.x#installation-via-composer

موفق باشید ?

محمد گازری ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷

سوال من رو ببین

نصب قدم به قدم لاراول روی ویندوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نیاز نیست هی تکرار کنی phpstorm نرم افزار برای ویرایش پروژست . اینو فهمیدم

داکیومنت لاراول هم به درد من نخورد.

گفتم نمیتونی جواب بدی ارجاع بده به استاد.

اگر از همون روش استاد در لینوکس رفته بودم و جواب گرفته بودم اینجا سوال نمیپرسیدم .

ممنون میشم دیگه جواب ندی و وقت منو تلف نکنی. فقط ارجاع بده به کسی که بلده و میتونه با حوصله جواب بده.

سوال من : نصب قدم به قدم لاراول روی ویندوز

علی امیری ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۴۸

سلام.

علی جان پاسخ هایی که دریافت میکنی درست هستن. این بستر علمی هست و همه دانشجوها این تاپیک هارو میبینن یک مقدار آستانه ی تحملتو ببر بالاتر. اینجا منتورهای سون لرن زحمت میکشن و کنار شما دانشجوها هستن تا کمکتون کنن. در یک مسیر علمی شما تا زمانی که به موفقیت برسی نیاز داری که خیلی‌ها کمکت کنن، این کم حوصلگی باعث از بین بردن ارتباطاتت با افراد حرفه ای میشه.(بعنوان یک توصیه!)

پاسخ سؤالت فقط یک کامند هست:

composer create-project --prefer-dist laravel/laravel:^7.0 blog

بستر چه ویندوز باشه و چه سیستم عامل دیگه، با همین کامند پروژه ی لاراولو میتونی با کامپوزر نصب کنی.

از این مقاله هم میتونی استفاده کنی.

محسن موحد ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸

سلام عرض ادب و احترام 

من هنگام نصب روی ویندوز با این ارور روبرو میشم 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

Creating a "laravel/laravel" project at "./myblog"
Installing laravel/laravel (v10.2.9)
    Failed to download laravel/laravel from dist: The zip extension and unzip/7z commands are both missing, skipping.
The php.ini used by your command-line PHP is: C:\xampp\php\php.ini
    Now trying to download from source
In GitDownloader.php line 82:
  git was not found in your PATH, skipping source download
create-project [-s|--stability STABILITY] [--prefer-source] [--prefer-dist] [--prefer-install PREFER-INSTALL] [--repository REPOSITORY] [--repository-url REPOSITORY-URL] [--add-repository] [--dev] [--no-dev] [--no-custom-installers] [--no-scripts] [--no-progress] [--no-secure-http] [--keep-vcs] [--remove-vcs] [--no-install] [--no-audit] [--audit-format AUDIT-FORMAT] [--ignore-platform-req IGNORE-PLATFORM-REQ] [--ignore-platform-reqs] [--ask] [--] [<package> [<directory> [<version>]]]
پیمان جمالی ۰۱ آذر ۱۴۰۲، ۱۶:۲۴

اوکی شد ممنونم تشکر 

پیمان جمالی ۰۱ آذر ۱۴۰۲، ۲۱:۲۱