۱ سیدرضا بازیار
دانلود فایل و انتقال به سرور
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام. من میخوام تعدادی فایل رو از یه سایت دانلود کنم و در سرور ذخیره کنم. در حالت عادی با این روش میشه انجام داد:

file_put_contents('music.mp3', file_get_contents('https://7learn.com/xxxxxxx.mp3'));

۱- حالا فرض کنیم که از یه سایت میخوایم دانلود کنیم که لینک مستقیم نداره. لینک دانلود به گونه این هست که وقتی روی اون کلیک میشه ابتدا اطلاعات مرورگر و کاربر رو چک میکنه و بعد اجازه دانلود رو میده. حالا اگه من با گوگل کروم لینک رو باز کنم، دیگه توی فایرفاکس برام باز نمیشه. راه حل این مورد چیه؟

۲- فرض کنیم ما اصلا فرمت اون فایل رو نمیدونیم! حالا چیکار کنیم که مثلا اگه فایل با هر فرمتی بود بازم دانلود بشه؟

۳- گاهی وقت‌ها فایل کامل دانلود نمیشه. مثلا ۱۰۰۰ کیلوبایت حجم داره. حالا تا ۱۰۰ کیلوبایت دانلود شده و دیگه به هر دلیلی دانلود کامل نمیشه... چیکار کنم که در صورت دانلود نشدن کامل فایل، یه ارور برگرده؟

سلام دوست عزیز

۱.بستگی به اون سایت داره و میتونید از روش‌های اسکرپینگ استفاده کنید، توی اینترنت سرچ کنید scrap with authentication و مطالعه کنید

۲.هم میتونید از Mime type هدری که اون سایت برمیگردونه استفاده کنید هم اکستنشن آخر اون فایل

۳.بعد از دانلود میتونید checksum فایل رو چک کنید

بهترین پاسخ
محمد گازری ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۱:۴۱