سلام ، این مشکل اکثر آدمایی که میشناسم هست ، تا فیلم آموزشی یا کتاب رو شروع میکنم خوابم میبره سریعا ، انگار یه هفتس نخوابیدم
من خودم حالت عادی عمرا رو صندلی خوابم ببره اما همین که 10 دقیقه از فیلم میگزره خوابم میگیره و اصلا نمیفهمم کی خوابیدم
درود
مشکل بسیار معمولی هست. دو راهکار کلی وجود داره:
۱. هدفمند یادگیری داشته باشید. وقتی یک هدف مشخص مثل قبول شدن در یک موقعیت شغلی داشته باشید، با تمرکز بیشتری مطالب رو یاد میگیرید.
۲. همزمان مطالب رو به صورت عملی انجام بدید. تصور کنید کتابی که در حال مطالعه هستید در مورد امکانات inspector صحبت میکنه. یادگیری این مبحث به شدت خسته کننده میتونه باشه، اما اگر همزمان از روی مرورگر موارد رو بررسی کنید هم حافظه تصویری کمک تون میکنه و هم یادگیری جذابتر میشه.
نازنین کریمی مقدم۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰
من یه نظر شخصی تو این زمینه دارم که نمیدونم درست هست یا نه:
شما وقتی یه ویدیو آموزشی رو میبینید و نمیتونید تمرکز کنید و ... شاید یکی از علتها میتونه این باشه که سرعت ورودی اطالعات شما با سرعت پردازش اونا یعنی سرعت پردازش اطلاعات تو مغزتون خیلی متفاوته به طور سادهتر بگم وقتی شما یه ویدیو رو با سرعتی پایینتر از حد نرمال برای مغزتون میبینید این باعث میشه که مغزتون وقت پیدا کنه و در کنار کاری که میکنید شروع به پردازش هزار و یه کار دیگه کنه!
من خودم تو این مواقع سرعت ویدیو رو افزایش میدم حتی شده تو بعضی مواقع با سرعت ۲/۵ هم گوش کردم و کاملا مطالب رو متوجه شدم. خوبی ویدیو اینه که متوجه نشدید میتونید برگردید و یا ویدیو را تا کامل فهمیدن نگه دارید.