از مسیرهای آموزشی، دورهی خود را انتخاب کرده و ویدئوها را مشاهده کنید.
بله، منتهی زمان یادگیری و هزینه زمانی شما کمی بالا خواهد بود.
منابع رایگان در سطح اینترنت برای یادگیری برنامه نویسی به وفور دیده می شود و امکان یادگیری رایگان نیز وجود دارد. تنها مسئله ای که وجود دارد این است که معمولا یادگیری به صورت رایگان و خودآموزش از سطح اینترنت هزینه زمانی نسبتا زیادی دارد. به طور مثال اگر برای تسلط در یک زبان برنامه نویسی مثل php به صورت self-study و خود آموزش وقت بگذارید، ممکن است 1 تا 2 سال طول بکشد و زمان زیادی از شما بگیرد. در صورتی که اگر از یک دوره جامع و یکپارچه آموزشی با امکانات پشتیبانی و پرسش و پاسخ استفاده می کردید زمان یادگیری می تواند به نصف کاهش یابد و چیزی بین 6 ماه تا 1 سال از زندگی خود جلوتر بیافتید!
اگر مایل هستید شروع کنید دوره رایگان الفبای برنامه نویسی رو به شما پیشنهاد می کنم. هم چنین پیشنهاد می کنیم دوره های جامع سون لرن رو هم حتما ببینید.
برنامه نویسی مهارتی است که تقاضای بالایی برای آن وجود دارد. شما میتوانید برنامه نویسی را در کنار تخصص و شغل فعلی خود یاد بگیرید و یا برنامه نویسی را به عنوان تخصص اصلی خود انتخاب کنید. همزمان با رشد و پیشرفت تکنولوژی تقاضا برای برنامه نویسی تخصصی همواره رو به افزایش است. بنابرین، همیشه کمبود نیروی متخصص در این زمینه احساس میشود و کارفرمایان حاضر هستند مبالغ بالایی را به متخصصان برنامه نویسی پرداخت کنند. برنامه نویسان برای کار کردن حتی نیازی به حضور در محل کار ندارند و میتوانند به صورت دورکاری هم به کسب درآمد بپردازند. برنامه نویسان حتی نیاز به استخدام شدن ندارند چراکه میتوانند به صورت فریلنسری انجام پروژههای مختلف کار کنند و درآمد بالایی داشته باشند. علاوه براین، یک دلیل مهم برای یادگیری برنامه نویسی این است که به شما هنر فکر کردن و حل کردن چالشهای دشوار را میآموزد. قدرت تفکری که ناشی از حل مسئله است، میتواند بسیاری از بحرانهای زندگی شما را تبدیل به چالشی برای پیشرفت کند؛ البته تنها در صورتی که قدرت مدیریت و برخورد صحیح با آن را داشته باشید. برنامه نویسی از شما یک تحلیلگر میسازد و باعث میشود در مواجهه با هر مشکلی، صبوری لازم برای موشکافی مسئله و تعیین یک استراتژی صحیح برای حل آن را پیدا کنید.
البته که میتوانید! یک سوال ساده: آیا تمام کسانی که به زبان فارسی صحبت میکنند، تحصیلاتی در زمینه ادبیات فارسی دارند؟ خیر. ما به زبان فارسی صحبت میکنیم چون زمان زیادی برای یادگیری و تثبیت آن صرف کردهایم. کسی که تحصیلات مرتبط دارد تنها نسبت به شما وقت بیشتری گذاشته است و اگر شما نیز این وقت را به یادگیری برنامهنویسی اختصاص دهید، به مهارتی در همان اندازه و شاید خیلی بهتر از آن دست پیدا میکنید. علاوه براین، بسیاری از افراد در کنار تخصص اصلی خود، برنامه نویسی را یاد میگیرند تا بتوانند برنامههای مورد نیاز رشته تخصصی خود را توسعه دهند.
به طور مستقیم خیر.
ریاضی دانشی است که باعث فعالیت بیشتر نیمکرهی چپ مغز و در نهایت باعث بروز خلاقیت و یادگیری سریع مهارتهای فنی و محاسباتی میشود. برای ورود به حوزهی برنامه نویسی باید ذهنی کنجکاو و تحلیلگر داشته باشید و همواره خود را بروز نگه دارید اما از ریاضی به طور مستقیم، تنها در تعداد محدودی از حوزههای برنامه نویسی و به ویژه در امور پژوهشی، علمی و آماری استفاده میشود. بنابراین شما نیازی به داشتن دانش ریاضی فرمولهای پیچیدهی خاصی ندارید زیرا بسیاری از توابع مهم و کاربردی در زبانهای سطح بالا به صورت پیشفرض پیاده سازی شدهاند و شما میتوانید از این توابع آماده استفاده کنید و یا در صورت لزوم با جستجو در اینترنت فرمولهای لازم را پیدا کنید. گرچه دانستن علم ریاضی به شما در یادگیری منطق برنامه نویسی کمک میکند اما شما تنها هنگام پروژههای آماری و ریاضیاتی، با پیاده سازی فرمولهای ریاضی سروکار دارید و در برنامهنویسی وب، موبایل و غیره دانش ریاضی کاربرد زیادی ندارد.
خیر. میزان مهارت برنامه نویس جایگاه شغلی و درآمد او را تعیین میکند. علاوه براین، امکان فعالیت به صورت پروژهای، بسیاری از برنامه نویسان را فارغ از سن و محل زندگی، از استخدام بینیاز کرده است. در برنامه نویسی مهارت و تجربه حرف اول را میزند. پس بهتر است به جای سن، روی میزان مهارت و تجربهی خود تمرکز کنید. اگر یک فرد 35 ساله با تجربهای متوسط هستید به احتمال زیاد موفقیت کمتری نسبت به یک فرد 20 ساله که تجربهی بیشتری نسبت به شما دارد بدست میآورید.
تصور کنید که میخواهید کنکور بدهید؛ چقدر احتمال میدهید قبول شوید؟ پاسخ این سوال کاملاً به دانستههای فعلی، سرعت یادگیری، منابع مطالعاتی، روش مطالعه و صد البته پشتکار و تلاش شما بستگی دارد. پس همهی این عوامل مهم هستند، اما معمولا افراد مختلف با روزانه 8 ساعت مطالعه و تمرین، میتوانند پس از حدود 1 هفته، اقدام به برنامه نویسی سرویسهای ساده نمایند و پس از حدود 1 ماه ویژگیهای پیچیدهتر را به آن اضافه کنند. شما با صرف وقت بیشتر - بین 6 ماه تا 1 سال - میتوانید سرویسهای کاملاً حرفهای برنامه نویسی کنید.
تجربه نشان میدهد که پاسخ این سوال بسته به شخصیت، میزان تلاش و شرایط افراد مختلف، متفاوت است. اما به طور متوسط میتوان گفت که شما در حداقل 6 ماه پس از یادگیری تخصصی برنامه نویسی میتوانید درآمد خوبی کسب کنید. این درآمد میتواند از طریق کار فریلنسری یا توسعه یک استارتاپ شخصی و یا استخدام در یک شرکت برنامه نویسی باشد.
دانشجویان دورههای آکادمی و حضوری تحت سیستم امتیازدهی سون لرن رتبهبندی میشوند و دانشجویان برتر به شرکتهای معتبر معرفی خواهند شد. بدیهی است که محتوای دورهها، جامع و باکیفیت است و هر دانشجو با توجه به میزان تلاش و زمانی که به یادگیری اختصاص داده است، در طول دوره موفق به کسب درجهای از مهارت خواهد شد. اگر از دورهها استفادهی لازم را داشته باشید، پس از دوره در استخدام و دریافت پروژه مشکلی نخواهید داشت و در صورت نیاز، جلسهی مشاوره با مدرسان سون لرن را خواهید داشت.
از مسیرهای آموزشی، دورهی خود را انتخاب کرده و ویدئوها را مشاهده کنید.
اگر نتوانید از طریق برنامه نویسی درآمد کسب کنید احتمالا مشکل شما به دو جا بر میگردد:
1. توانایی استخدام و یا دریافت پروژه را ندارید. که در این صورت باید مهارتهای نرم خود را تقویت کرده و ارتباطات اجتماعی خود را گسترش دهید.
2. مهارت فنی کافی را ندارید. بنابراین لازم است از طریق کلاس، خودآموزی و یا هر راه دیگری، دانش خود را ارتقاء دهید تا مدیران پروژه به شما اعتماد کنند.
شما در سایر مشاغل هم اگر بخواهید به سطح استادی برسید، باید مدتی را به کسب تجربه بپردازید و در نهایت با اراده آهنینی که برای رسیدن به اهدافتان دارید، برای برندینگ خود برنامه ریزی کنید. برنامه نویسی نیز از این قاعده مستثنی نیست. شاید در ابتدای راه درآمد کمی داشته باشید اما به مرور که تجربهی بیشتری کسب کردید، میتوانید برای خودتان کار کنید و پروژههای متفاوتی را انجام دهید. طبیعتاً در صورتی که در سنین پایین به یادگیری برنامه نویسی اقدام کنید، به واسطهی این که مشغلهها و مسئولیتهای کمتری دارید، سریعتر میتوانید مطالب را یاد بگیرید. برنامه نویسی بازنشستگی ندارد این یعنی میتوانید در سنین بالاتر هم کار کنید. شما تا هر زمان که بخواهید، میتوانید کار کنید البته باید حواستان به کهنسالی باشد و برای آن زمان برنامه ریزی کنید. کافی است نگاهی به اطرافتان کنید؛ میبینید که اکثر دستگاههای موجود در زندگی امروزه، دیجیتال شدهاند و طبیعتاً نیاز به نیروی متخصصص در این زمینه، به یک امر حیاتی تبدیل شده است.
ما شخصاً به استعداد در برنامه نویسی اعتقادی نداریم، اگر شما در فضای آن قرار بگیرید، کافی است که پشتکار خوبی از خود نشان دهید تا بتوانید از پس آن بر بیایید.
شما برای شروع برنامه نویسی به هیچ گونه هزینهای نیاز ندارید. اگر در حد متوسطی بتوانید زبان انگلیسی را درک کنید، میتوانید از طریق اپلیکیشنها و سایتهای آموزش برنامه نویسی و همچنین سایت یوتوب برنامه نویسی را یاد بگیرید.
البته اگر بخواهید سرعت بیشتری داشته باشید، میتوانید از دورههای آموزش برنامه نویسی سون لرن استفاده کنید. شما در واقع با یادگیری برنامه نویسی بر روی خودتان سرمایه گذاری میکنید و در آینده منفعتی بسیار بیشتر از هزینهی دوره را بدست میآورید. بدین ترتیب میتوانید بر تکیه بر دانش، امنیت شغلی خود را تامین کنید. برای اطلاع از هزینهها و شرح کامل دورههای سون لرن از صفحهی \"دورههای متخصص سون لرن\" بازدید کنید.
به طور کلی میتوان گفت که در ایران زبانهای PHP، پایتون و جاوااسکریپت تقاضای کاری بالاتری نسبت به سایر زبانها دارند. با این حال، همهی دورههای سون لرن بر اساس بررسی آگهیهای استخدامی سایتهای ایرانی و خارجی در حوزههای ترند و پرتقاضای برنامه نویسی در ایران و جهان شکل گرفتهاند. بنابراین با توجه به نیاز و علاقهای که دارید یادگیری هرکدام از این حوزهها برای شما سودمند خواهد بود.
این که شرکت شما در چه زمینهای فعالیت میکند، خیلی مهم است. اگر قصد فعالیت در زمینهی نرم افزار و گرایشهای آن را دارید، دانش شما در هر یک از زمینههای برنامه نویسی میتواند به مدیریت بهتر شرکتتان کمک کند.
در شهرهای کوچک با توجه به بازار کار کوچکی که دارند، شاید کسب تجربه سخت باشد اما نمیتوان گفت که کار کردن امکان پذیر نیست. بسیاری از حوزههای برنامه نویسی پتانسل دورکاری دارند و شما میتوانید از طریق پروژههای فریلنسری به کسب درآمد بپردازید.
در یادگیری برنامهنویسی، خودآموزی و پیگیری مطالب اهمیت زیادی دارد. بسیاری از منابع متنی و ویدئویی معتبر و وب سایتهای پرسش و پاسخ سوالات برنامه نویسی، به زبان انگلیسی هستند. زبان انگلیسی خوب باعث بهرهمندی بیشتر از این منابع خواهد شد اما به این معنی نیست که افرادی با سطح زبان ضعیف نمیتوانند در برنامه نویسی موفق باشند. حقیقت این است که اگر به اندازهی کافی علاقه و تلاش داشته باشید، نه تنها میتوانید از منابع آموزشی انگلیسی استفاده کنید، بلکه در طی این فرآیند به بهبود سطح زبان خود نیز کمک میکنید.
برنامه نویسان در کشورهای پیشرفته مانند آلمان، استرالیا، کانادا، ایتالیا، ترکیه، امارات، چین، آمریکا شرایط بهتر و تقاضای کاری بیشتری دارند؛ بنابراین، این کشورها مقصد اصلی بسیاری از برنامه نویسانی هستند که تصمیم به مهاجرت میگیرند. توصیه میکنیم برای فهمیدن این موضوع که کدام حوزه و زبان برنامه نویسی بهتر است، حدود 1 سال الی 6 ماه قبل از مهاجرت، آگهیهای استخدامی کشور مقصد را بررسی کنید. ما نیز آگهیهای استخدامی بسیاری از کشورها را مورد بررسی قرار دادهایم و بسیاری از این حوزهها را در دورههای آکادمی سون لرن پوشش دادهایم. میتوان گفت برنامهنویسی اندروید، پایتون، طراحی وب و رابط کاربری، محبوبیت عمومیتر و تقاضای بالاتری دارند.
از جمله ارزش هایی که شما از آموزشهای سون لرن دریافت میکنید:
در حال حاضر بیش از 13 سال از فعالیت سون لرن میگذرد.
مجموعه سون لرن از قدیمی ترین مجموعههایی است که به صورت تخصصی در زمینه آموزشهای مربوط به طراحی وب، برنامه نویسی و علوم کامپیوتر فعالیت میکند.
تمامی دورههای آکادمی و حضوری، پروژه محور هستند. این پروژهها در طول دوره آموزشی توسط اساتید تعریف و ارزیابی میشوند. این ارزیابی فنی در تعیین سطح یادگیری شما تاثیر زیادی دارد.
بله. شما در طول دوره طبق زمان مقرر و پس از دوره همواره به ویدئوها دسترسی دارید.
دورههای مجازی شامل محتوای آموزشی سابق سون لرن هستند که مورد استقبال فراوان کاربران سایت قرار گرفتهاند. اما بیش از یک سال است که تمرکز اصلی مجموعه بر روی دورههای آکادمی است که با نام دورههای متخصص نیز شناخته شدهاند. این دورهها، با محتوای 0 تا 100، جهت آمادگی شما برای ورود به بازار کار تکنولوژی آماده شدهاند و از امکاناتی نظیر پشتیبانی طولانی مدت، سیستم امتیازدهی، پروژه و تمرین، مشاوره و گروه تلگرامی، معرفی دانشجویان برتر برای استخدام و غیره برخوردار هستند.
خیر. این دورهها پشتیبانی، گروه تلگرامی، مدرک، تضمین پس از استخدام و سایر ویژگیهای دورههای آکادمی را ندارند اما امکان انصراف وجود دارد که باید با تیم پشتیبانی (تلفن ۰۲۱۲۸۴۲۷۷۵۰| پشتیبانی تلگرام @sup_7Learn) تماس بگیرید.
دانشجویان دورههای آکادمی و حضوری تحت سیستم امتیازدهی سون لرن رتبهبندی میشوند و دانشجویان برتر به شرکتهای معتبر معرفی خواهند شد. بدیهی است که محتوای دورهها، جامع و باکیفیت است و هر دانشجو با توجه به میزان تلاش و زمانی که به یادگیری اختصاص داده است، در طول دوره موفق به کسب درجهای از مهارت خواهد شد. اگر از دورهها استفادهی لازم را داشته باشید، پس از دوره در استخدام و دریافت پروژه مشکلی نخواهید داشت و در صورت نیاز، جلسهی مشاوره با مدرسان سون لرن را خواهید داشت.
جالب است بدانید که پلتفرم آکادمی سون لرن که بستر برگزاری دورههای متخصص است، توسط دانشجویان دورههای قبلی مجموعه پیادهسازی شده است. همهی اعضای فعلی تیم فنی سونلرن از دانشجویان قبلی دورههای لاراول، طراحی وب و غیره هستند.
پس از ثبتنام، به محتوای ویدئویی دوره دسترسی خواهید داشت. سعی کنید مطابق زمانبندی پیشنهادی، مباحث را مطالعه کنید و تمرینهای در نظر گرفته شده را انجام دهید. از طریق گروه تلگرامی با مدرس و سایر همکلاسیهای خود در ارتباط باشید و برای یادگیری بیشتر وقت بگذارید. از وبینارها و فرصتهای مشاورهای برای طرح پرسشهای خود استفاده کنید و در طول دوره جهت ارائهی هر گونه بازخورد مثبت و یا منفی با بخش پشتیبانی در ارتباط باشید. نتیجه گرفتن شما از این دورهها اهمیت زیادی برای ما دارد پس با همت خود و پیگیری ما هر گونه مانع و محدودیتی را از سر راه بردارید تا نهایت استفاده را از آموزشها داشته باشید.
تخفیف ثابت دورهها شامل دانشجویان و سربازان نظام وظیفه خواهد شد. در طول سال نیز کمپینهای مختلفی برگزار میشود که جوایز متنوع و تخفیف بیشتری در آنها اهدا میشود. برای استفاده از تخفیف ثابت، از طریق تیم پشتیبانی (تلفن ۰۲۱۲۸۴۲۷۷۵۰| پشتیبانی تلگرام @sup_7Learn) با بخش پشتیبانی صحبت کنید و برای اطلاع از سایر رویدادها و تخفیفها، اینستاگرام سون لرن به نشانی 7learn@ را دنبال کنید.
خیر. در زمان ثبتنام ارائه مدارک شناسایی معتبر الزامی است و هر فرد مطابق مدرک شناسایی، احراز هویت شده و مجاز به خرید و داشتن دسترسی به محتوای دوره است.
از مسیرهای آموزشی، دورهی خود را انتخاب کرده و ویدئوها را مشاهده کنید.