🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ kasra
قالب خام و ارتباط بین webpack , laravel-mix
جامعه لاراول ایجاد شده در ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

سلام

دو جلسه قبل بسیار گیج کننده بود این جلسه حتی بدتر. استاد چرا از وسط میگن؟ اینجوری ادم حس میکنه داره فقط فیلم میبینه. میخواستم بدونم اولا این قالب خام چطور میشه دانلود کرد که تمرین کنیم و دیگه اصلا این قالب جطور توی وی اس کد بارگذاری شد جون بین دو حلسه قبل و این جلسه نتونستم ارتباط بگیرم. جلسه قبل اصلا نصب‌ها چطور بود کحا اون دستورات اجرا شد به نطرم این سه جلسه بهتره اپدیت بشه یا توضیحات اضافه داده بشه.ممنون

سلام دوست عزیز

پیام شما رو به استاد انتقال میدم حتماً ?

محمد گازری ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۳:۴۵

ممنون خوب ما فایل پیوست این جلسه را تو vscode بگداریم و روش کار کنیم برا جلسات بعد ؟ چون جلسات بعد با این فایلها استاد کار میکنن

kasra ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۳:۵۷

منتظر هستم فایل خام را میشه دریافت کرد یا بدون تمرین این قسمت بریم سراغ جلسه بعد و ادامه بدم

kasra ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۶:۵۶

درود و عرض ادب.

به نظر من هم از یه جایی به بعد پروژه بسیار گیج کننده میشه.

اگر از یه تمپلیت خاصی برای تمرین استفاده میشه حداقل ما هم داشته باشیم.

ممکن هست منم قالب رو داشته باشم ؟

سوران ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۰۶:۱۹

سلام، ممنون از نظرات شما.

قالب داخل سورس کد به صورت کامل قرار داده شده و سورس کد هر جلسه هم کنار هر ویدیو داخل گزینه پیوست میتونید دانلود کنید.

منظورتون از وسط گفتن رو متوجه نشدم .. ممنون میشم واضح‌تر توضیح بدید.

موضوع دیگه اینکه بارگزاری کردن قالب در vscode به این صورت هست که شما باید از داخل منوی فایل گزینه Open رو انتخاب کنید و پروژه رو انتخاب کنید و شروع به کار کنید.

اگر به نحوه کار با vscode آشنا نیستید میتونید از لینک زیر این مورد رو یاد بگیرید.

https://www.youtube.com/watch?v=M9euoScMBoM&ab_channel=AmirRahimiNejadfard

اگر قالب رو هم داخل سورس کد پیدا نکردید من براتون داخل همین پاسخ پیوست کردم .. میتونید از اینجا دانلود کنید.

داخل سورس کد هم اگر وارد پوشه Public بشید میتونید قالب خام رو دانلود کنید.

مهرداد سامی ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۲۰:۱۲