💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ Seyyed Ali Aghamiri
ER & UML
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۹

سلام مجدد ببخشید بنده هی سوال میپرسم فقط چون اصرار دارید که فعال باشیم ...

با بعضی از دوستان که در کار هستند صحبت میکنم میگویند که کی ER  میکشه ؟ فقط پروژه‌های دولتیه که این کارارو باید کرد

بیشتر تاکیدشون بر روی UML است 

بنده این ترم پایگاه داده دارم و دارم یادمیگیرم ولی ای کاش در مورد UML که خیلی پراستفاده و مهم است هم یک توضیحی میدادید 

سوال دوم اینکه در بحث پایگاه داده چقدر باید DEEP شد ؟

میدونم که قرار نیست یه مهندس پایگاه داده شویم و برای تسلط به حد نصبی چه باید کرد ؟

۱۰۰ها ER در سطح اینترنت موجود است که هرکدام نکته جدید یاد میدهند تا چه حد باید وقت خودرا صرف این مهم کنیم (بیش از حد هم نباید دیپ شد به نظرم)

باتشکر از جناب دکتر

سلام و احترام

به جرعت میتونم بهتون بگم که ۷۰ درصد پروژه هایی که شما قراره انجام بدید با همین query‌ها کارتون راه میوفته و به مشکلی بر نمیخورید اما برای اینکه توی اون 30 درصد هم به مشکلی نخوری join کردن‌ها رو یاد بگیر.

به چیز خیلی جالب‌تر هم توی mysql وجود داره (توی DBMS‌های دیگه هم وجود داره) view‌ها هستند که می‌تونید  یادشون بگیرد. البته چیز سختی نیست، ساختارش با join‌ها به دست میاد.

درباره UML‌ها هم با دکتر هماهنگ میکنم و اگه امکانش بود یه وبینار میزارم دربارشون تا بیشتر باهاش آشنا بشیم

امیر صالحی ۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۰۸:۲۳