🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ Ali Heidarian
اضافه نشدن فایل js
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱

من کد رو دقیقا مثل شما اجرا کردم فایلهای css لود میشه ولی js نه چرا ؟

سلام.

کدهاتونو قرار بدید.

محسن موحد ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰۷:۳۰

function wp_auth_plugin_load()
{

wp_register_style('wp_auth_script',WP_AUTH_URL.'assets/js/auth.js',['jquery']);
    wp_enqueue_style('wp_auth_script');
    wp_register_style('wp_auth_style',WP_AUTH_URL.'assets/css/auth.css');
    wp_enqueue_style('wp_auth_style');

}
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_auth_plugin_load' );
Ali Heidarian ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰۷:۳۳

تگ script داخل سورس html وجود داره؟ (فایل assets/js/auth.js)

اگر وجود داره روی لینک js کلیک کن ببین سورسی که نوشتی باز میشه؟ (چک کن ببین مسیردهی درست باشه)

اگر لینک باز میشد inspect رو بزن و در قسمت تب console چک کن خطایی وجود داره یا نه.

اگر این موارد اوکی بود، پروژه رو زیپ کن و بفرستید تا بررسی کنیم.

محسن موحد ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰۷:۵۰

اگر این قسمت آموزش رو شما توجه بفرمایید بعد از ساخت فایل function وقرار دادن کدهای فراخوانی css , js و ساخت پوشه assets و پوشه‌های css , js در این پوشه و همچنین ساخت یک فایل سی اسس در پوشه css و یک فایل js در پوشه js میرن و مسیر پوشه function رو در فایل index اصلی پلاگین فراخوانی میکنند

تا اینجا مشکلی نداریم در ضمن عرض کردم فایل css لود میشه ولی js رو نمیاره و من توی این مرحله هنوز کد html نزدم و صرفا فراخوانی توی این جلسه آموزش داده شده

Ali Heidarian ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۸

پروژه رو اینجا بذارید تا ببینم

محسن موحد ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸

سلام دوست عزیز شما اومدین با متد wp_register_style فایل js رو register کنید معلومه کار نمی‌کنه!!!

به شکل زیر اصلاح و بیشتر دقت کنید ;-)

//your structure
    wp_register_style('wp_auth_script',WP_AUTH_URL.'assets/js/auth.js',['jquery']);
    wp_enqueue_style('wp_auth_script');
//correct structure
    wp_register_script('wp_auth_script',WP_AUTH_URL.'assets/js/auth.js',['jquery']);
    wp_enqueue_script('wp_auth_script');
وحید صالحی ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹