🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ سامان پورمند
virtualenv
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱

سلام

من واقعا با این توضیحاتی که مهندس دادن متوجه نشدم کاربرد virtualenv چیه و چه استفاده ای ازش میشه ؟ توضیحاتشون گنگ به نظر میرسه ، ممنون میشم با مثال کاربردی این مفهوم برای من جا بیفتد. یک سوال دیگه که هم دارم اینکه وقتی ما از یک پکیج و یا بسته نرم افزاری با ورژن بروز‌تر استفاده میکنیم خوب قاعدتا تمام فیچرهای ورژن قدیمی را کاور میکنه پس چه لزومی هست ما برگردیم به اون ورژن‌های قدیمی؟

درود

به زبان ساده، virtualenv کمک میکنه تا بتونید چند نسخه از یک ماژول رو داشته باشید. در حالت عادی، وقتی دارید برنامه نویسی میکنید، اگر از یک پکیج استفاده کنید و بعد قصد داشته باشید تغییر ورژن بدید، توصیه میشه که از دستور آپدیت استفاده کنید تا کدهای پکیج خراب نشه و قابل استفاده باشه. حالا virtualenv یه سیستم مدیریت درونی داره که بهتون اجازه میده دوتا ورژن رو با هم داشته باشید. اما همونطور که گفتید چرا و به چه دردی میخوره؟

فرض کنید در شرکتی مشغول هستید و روی یک پروژه قدیمی کار میکنید که چندسال هست چندین نفر روش کدنویسی کردند. همزمان از شما میخواهند که یک پروژه با امکانات جدید رو شروع کنید که فقط تو ورژن جدید ماژول قابل کدنویسی هست و مجبور هستید که ورژنهای سیستم تون رو بروز کنید. اما اگر آپدیت کنید، دیگه کدهای پروژه قبلی خطا میدهند و اینجاست که virtualenv به درد میخوره :) یا مثلا شما دنبال یک امکان هستید اما شک دارید نسخه جدید ماژول به درد بخوره و باید تستش کنید. اینجا با خیال راحت میتونید ماژول ورژن جدید رو نصب و امتحان کنید، اگر اوکی بود بعد در پروژه‌های دیگه استفاده کنید.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸