درود بر تیم خوب سون لرن
خسته نباشید
ما بعد از این مینی پروژه یه مینی پلاگینی نوشتیم که وقتی کاربری ثبت نام یا لاگین میکنه، برای مدیر ایمیل و پیامک ارسال بشه که "فلانی" لاگین کرد یا ثبت نام کرد.
روی لوکال هاست همه چیز خوب کار میکنه و نام کاربر و نام خانوادگی هم در ثبت نام و هم لاگین به خوبی گرفته میشه و از طریق پیامک یا ایمیل بلافاصله ارسال میشه.
مشکل روی سرور هست که در زمان ثبت نام، نام و نام خانوادگی رو خالی میذاره. اما در زمان لاگین مشکلی نداره.
من فایل مینی پلاگین رو آپلود کردم که ممنون میشم بررسی بفرمایید.
(البته بهتره یادآوری کنم که در سایتی که روی سرور هست از افزونه دیجیتس برای لاگین یا ثبت نام استفاده میشه که در هر صورت تفاوتی نداره. چون نام و نام خانوادگی در یوزر متاها ذخیره میشه و ارتباطی به افزونه دیجیتس نداره.)
مشکل دیگه ای که هست اینه که وقتی مثلا تیک فعال بودن اطلاع رسانی ثبت نام در تنظیمات پلاگین زده میشه، وقتی روی ثبت نام کلیک میشه، یه کندی وجود داره (لازم به ذکره که روی مینی پروژه دموی سون لرن که در همین دوره بود و به صورت ایجکس پیاده سازی شده بود اجرا شد که بدون این پلاگین سرعت لاگین و ثبت نام بالاست و با فعال سازی این پلاگین، بعد از کلیک روی ثبت نام یا لاگین، یه مکث مزخرفی وجود داره و بعد عملیات انجام میشه و در نهایت پیامک و ایمیل هم فرستاده میشه.) امکان افزایش سرعت روند ثبت نام یا لاگین وجود داره؟
سپاس