۹ دانشجوی سون‌لرن
عدم نمایش نام یوزر در خروجی (روی سرور)
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۰

درود بر تیم خوب سون لرن

خسته نباشید

ما بعد از این مینی پروژه یه مینی پلاگینی نوشتیم که وقتی کاربری ثبت نام یا لاگین میکنه، برای مدیر ایمیل و پیامک ارسال بشه که "فلانی" لاگین کرد یا ثبت نام کرد.

روی لوکال هاست همه چیز خوب کار میکنه و نام کاربر و نام خانوادگی هم در ثبت نام و هم لاگین به خوبی گرفته میشه و از طریق پیامک یا ایمیل بلافاصله ارسال میشه.

مشکل روی سرور هست که در زمان ثبت نام، نام و نام خانوادگی رو خالی میذاره. اما در زمان لاگین مشکلی نداره.

من فایل مینی پلاگین رو آپلود کردم که ممنون میشم بررسی بفرمایید.

(البته بهتره یادآوری کنم که در سایتی که روی سرور هست از افزونه دیجیتس برای لاگین یا ثبت نام استفاده میشه که در هر صورت تفاوتی نداره. چون نام و نام خانوادگی در یوزر متاها ذخیره میشه و ارتباطی به افزونه دیجیتس نداره.)

مشکل دیگه ای که هست اینه که وقتی مثلا تیک فعال بودن اطلاع رسانی ثبت نام در تنظیمات پلاگین زده میشه، وقتی روی ثبت نام کلیک میشه، یه کندی وجود داره (لازم به ذکره که روی مینی پروژه دموی سون لرن که در همین دوره بود و به صورت ایجکس پیاده سازی شده بود اجرا شد که بدون این پلاگین سرعت لاگین و ثبت نام بالاست و با فعال سازی این پلاگین، بعد از کلیک روی ثبت نام یا لاگین، یه مکث مزخرفی وجود داره و بعد عملیات انجام میشه و در نهایت پیامک و ایمیل هم فرستاده میشه.) امکان افزایش سرعت روند ثبت نام یا لاگین وجود داره؟

سپاس

سلام جناب صادقیان، لطفا فایل پروژه رو آپلود کنید تا بررسی بشه و احتمالا نیاز به ارتباط تصویری از طریق اسکایپ داشته باشیم برای بررسی سایتتون و رفع مشکل.

احمد اسماعیلی ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۷:۳۴

ظاهرا امکان ارسال فایل وجود نداره و با ضمیمه شدن فایل در حالت لودینگ باقی میمونه.

میلاد صادقیان ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۴۴

فایلتون رو در جایی آپلود کنید بعد لینک اون رو در اینجا قرار بدید

احمد اسماعیلی ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱
میلاد صادقیان ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶

251a-image.pngفایلی نبود

احمد اسماعیلی ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۰۵

مجدد آپلود شد:

https://ufile.io/rzvx1xcr

میلاد صادقیان ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۰۷

من کد‌های شما رو بررسی کردم.مشکلی وجود نداشت. احتمالا بر روی سایت اصلیتون تداخلی با همون افزونه دیجیتس داره.

در مورد سرعت هم باز همین بحث مطرح هست تداخل با افزونه‌ها مطرح میشه.

در مجموع به نظر من ایراد از کدهایی که نوشتید نیست. به نظرم بهتره در لوکال هم دیجیتس رو نصب کنید و با در نظر گرفتن اون و جداولی که در دیتابیس میسازه افزونه رو بازنویسی کنید که با اون تداخلی نداشته باشه.

احمد اسماعیلی ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۴۹

ممنون از راهنمایی شما ، حتما بررسی میکنم.

و یک سوال دیگه داشتم، قصد دارم از API سرویس گوگل ترنسلیت استفاده کنم اما ظاهرا جدیدا دیگه گرفتن api key رایگان نیست.

راهکاری برای استفاده این سرویس بدون فعالسازی نسخه پریمیوم ندارید؟

میلاد صادقیان ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹

خیر متاسفانه.

احمد اسماعیلی ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۲۱