💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۷ Mojavad Hashemi
مشکل push origin master
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹

سلام وقت بخیر وقتی دستور push origin master رو میزنم همچین پیامی میاد باید چیکار کنم؟ و مشکل دیگه ای هم هست اینه که پروژه توی git lab نمیره!

سلام دوست من

لطفا اول از همه چک کن ببین origin ست شده

git remote -v

اگه بعد از این دستور آدرسی برای fetch و push اومد ، بررسی کن ببین نام ریموتت با ریموت نوشته شده مطابقت داره یا نه ...

origin  https://gitlab.com/amin92t/project-test.git (fetch)
origin  https://gitlab.com/amin92t/project-test.git (push)

حالا اگه میخوای اسم ریموتتو تغییر بدی باید نام قبلی رو حذف کنی

$git remote remove origin

بعدش میتونی اسم مورد نظرت رو بنویسی

$git remote add amin92t ssh://gitlab.com:00000/project-test.git

ان شاا.. که مشکلت حل شده باشه ...

Amin Ataei ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۱

سلام مجدد دوست من

برو به مسیر پوشه مخفی .git و فایل config رو باز کن

کدهای زیر رو replace کن

[core]
repositoryformatversion = 0  
filemode = true  
bare = false
logallrefupdates = true  
ignorecase = true  

حالا دستور زیرو وارد کن :

$ git remote add origin /Volumes/500GB/git-repository/project-test.git  

حالا اگه کدهای زیر ور بزنی شاید اتفاقی بیفته :

$ git push -u origin master  
$ git remote -v   

من این کدا رو برای خودم زدم و جواب داده

ان شاا.. که مشکل شما هم حل شه دوست من 

Amin Ataei ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵

امین جان ممنون از راهنماییت طبق چیزایی که گفتی پیش رفتم تا یک جایی پیش رفت اما به بعدش زمانی که خواستم ادرس بدم به مشکل خوردم و اصلا توی گیت لب پروژه ای ایجاد نمیشه توی حسابم و اون ادرسی هم که دادم توی تصویر زیر خودم یک مخزن ایجاد کردم و ادرس و ای دی اونو دادم اما ارور میده مشکل چیه؟

Mojavad Hashemi ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹

سلام محمد جواد جان وقتت بخیر ، در ادامه فرمایش دوست خوبم امین ، لازمه یه نکته ای رو بهت بگم به تصویری که از آموزش استاد هست دقت کن آیا شما پروژه رو توی gitlab درست کردی؟ آیا به صفحه که توی تصویر مشخصه ، دستورات config رو وارد کردی؟ این سوال رو میپرسم چون فرمودی وقتی  "بعد از زدن git remote -v هیچ اتفاقی نمیفته و میره خط بعد و پیامی نمیده"

محسن محمدی رهنما ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۵۳

محسن جان من الان رفتم جلسات رو چک کردم مثل اینکه از زمانی که سایت رو بروزرسانی کردن ترتیب جلسات بهم خورده و جلسه آشنایی با فایل gitignore و اهمیت اون که این جلسه هست افتاده جلسه اخر آموزش در صورتی که قبل از بروزرسانی جلسه چهارم بوده و حتی از پشتیبانی هم سوال کردم گفتن جلساتی که توی صفحه لندینگ هست درسته اما بعد از بروزرسانی عوض شده و این باعث شده من جلسات رو جا به جا ببینم و سردر گم بشم و سر این جلسه که هر چی میبینم متوجه نمیشم (چون باید اموزشای قبلش رو میدیدم) چند روز درگیر این جلسه بودم و تعجب میکردم استاد کار هایی رو که هنوز اموزششو ندادن انجام میدن

الان مشخص شده آشنایی با وضعیت فایل‌ها و LifeCycle در git جلسه چهارم بوده فایلی که گذاشتم رو ببینید تصویر 1 ترتیب جلسات قبل بروز رسانی بوده تصویر دوم ترتیب جلسات بعد از بروز رسانی سایت

امیدوارم این مشکلات سایت به زودی به صورت کامل رفع بشه تا وقت کسی تلف نشه ):

Mojavad Hashemi ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۰۵

سلام به همگی

ما این هفته یه دپلوی سنگین داشتیم و تقریبا نیمی از پلتفرم بازنویسی شده. ممکنه ایراداتی دیده بشه که به مرور رفعشون می‌کنیم .

ممنون از شکیبایی شما

لقمان آوند ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۰۱:۰۹

سلام خسته نباشی من موقع push کردن با ی اینجور مشکلی مواجه میشم دلیلش چیه؟

ebrahim bohlouli ۰۹ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۶