🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ علی عرب علیدوستی
سوال در مورد Pull & Push در پروژه‌های تیمی
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۸ بهمن ۱۳۹۹

سلام در جلسه آقای آوند گفتند که توسعه دهنده‌ها باید برای این ک آخرین تغییراتو که توسط دیگر اعضای تیم به برنچ کامیت شده است رو هر روز قبل از هر کاری با زدن کد pull دریافت کنند.

سوالی که پیش میاد اینه که فرض کنید ما برنچ‌های زیر رو داریم:

Master

Develop

Ali

Loghman

اگه فرض بگیریم که من Ali باشم و هم تیمی من Loghman  و یک نفر هم CTO حالا من دارم روی برنچ خودم کار میکنم و مثلا یک امکانی هنوز اونقدر کامل نشده که کامیت بشه 

فردا صبح من میخوام pull انجام بدم تا تغییرات پروژه رو که بقیه هم تیمی‌ها انجام دادن دریافت کنم

باید روی این کار رو روی چه برنچی روی سیستم خودم و از چه برنچی در پروژه روی Gitlab انجام بدم که تغییرات خودم از بین نره؟ 

کاش این موضوع رو توی ویدیو‌ها بیشتر باز کنید 

سلام علی‌جان

شما باید با دستور git pull پروژه‌ات رو آپدیت کنی. نگران نباش. این دستور هیچ تداخلی روی برنچ Ali نداره. این برنچ مخصوص شماست و کسی جز شما نباید روش تغییرات ایجاد کنه. پس وقتی پروژه رو pull می‌کنی، چیزی از برنچ Ali کم یا زیاد نمیشه.

در آخر هم وقتی روی Ali تسکت رو انجام دادی، وظیفه مدیرفنی هستش که Code Reveiw کنه و در نهایت کد شما رو Merge کنه.

پیمان رشیدی ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴

وقتی پروژه رو pull گرفتی، با دستور git checkout Ali بیا روی برنچی که داری کار میکنی، و با دستور git merge develop تمام تغییراتی که از develop‌ آپدیت شده رو با برنچ خودت مرج کن.

فک میکنم قبلش هم باید توی برنچ Ali کارهایی که کردی رو کامیت کنی و بعد develop رو مرج کنی

بهترین پاسخ
پیمان رشیدی ۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۵۸