🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ مجتبی حسینی
ایجاد بخش محصولات مرتبط
جامعه لاراول ایجاد شده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

من در ادامه این پروژّ برای خودم یه بخش محصولات درست کردم

حالا میخوام کاربر بتونه وقتی داره یک محصول وارد میکنه محصولات مرتبط رو هم براش انتخاب کنه

یه مدل ساختم به نام RelatedProduct یه جدول هم ساختم با نام product_related_product

موقع درج محصول و محصولات مرتبط درست کار میکنه ولی وقتی میخوام محصولات مرتبط رو از دیتابیس بخونمو نمایش بدم ارور میده

سلام مجتبی جان

در خصوص سوال که پرسیدی باید بگم یک روش خیلی سخت رو انتخاب کردی برای کارت با این روش شما باید هر بار که یک محصول ثبت میکنی محصولات مرتبط رو هم براش مشخص کنید و این یک کار سختی هستش پیشنهاد میدم این مورد رو به خود سیستم واگذار کنی .

برای بررسی محصولات مرتبط و پیشنهاد بهترین روش استفاده از دسته بندی هستش برای مثال شما وقتی کاربر میاد در فروشگاه یک موبایل رو انتخاب میکنه شما میخوای جانبی‌های موبایل رو هم به صورت تصادفی بهش نشون بدی .

بهترین انتخاب این هستش که در روش دسته بندی محصول رو به این صورت پیاده سازی کنی که بر اساس دسته مورد نظر و از همون جدول Products این انتخاب صورت بگیره . موبایل اگر به عنوان سر گروه و دسته اصلی انتخاب شده باشه شما با یک query خیلی ساده میگی جدول Products برای من به صورت تصادفی از این گروه(یا دسته) 10 تا محصول انتخاب کن .

حالا شاید سوال برات پیش بیاد که خود موبایل هم زیر گروه تجهیزات دیجیتال هستش اون رو باید چه کردش بالاخره هر دسته یک پدر یا سر گروه اصلی داره .

برای پیاده سازی این مورد شما باید به این صورت عمل کنی که یک جدول داری به اسم Categories که دسته‌ها رو در آن باید مشخص کنی که می‌تونی به صورت زیر این جدول رو بسازی :

create table catgories :
cat_id int auto_incriment primary key 
cat_name varchar not null
parent_id  int default(0)

در این جدول نقش اصلی رو parent_id بازی میکنه که دسته و زیر گروه اصلی رو انتخاب میکنه اگر صفر باشه یعنی دسته اصلی هستش اگر عدد دادش که میشه زیر مجموعه اون id که بهش داده شده

cai_id  | cat_name | parent_id
 1      |digital product | 0
 2      |Mobile  | 1

در مثال بالا موبایل زیر مجموعه محصولات دیجیتال هستش .

حالا برای نمایش محصولات مرتبط، شما باید ببینی میخوای از کل محصولات دیجیتال تصادفی انتخاب کنی یا فقط دسته مربوط به خودش و سیاست نرم افزاری خودت رو ایجاد کنی .

دقت داشته باش که در جدول productsهم باید یک ستون داشته باشی به اسم cat_id که یک رابطه برای پیاده سازی نیاز شما ایجاد میکنه .

امیدوار هستم که جواب سوال شما رو کامل داده باشم

محمد نقلانی ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۰۶:۳۸