۳ Masoud Nabavi
حرف دل من
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

سلام قسمت private نداشتید واسه همین اینجا صحبتم رو خدمتتون میگم.

تا اینجا آموزش یه قسمتایی واقعا خوب بود و نیاز بود که آموزش داده بشه و یه قسمتایی هم بودن که واقعا مسخره بودن، شما که این زحمت رو کشیدین و وردپرس رو از پایه دارین توضیح میدین و اسم این درس رو هم گذاشتین متخصص وردپرس ولی اگه پیش نیاز‌های این دوره رو هم تو این دوره میزاشتید بهتر بود و فکر میکنم مردم بیشتر می‌پسندیدن و مشخصا از بعد درآمدی هم بهتر بود براتون، حالا ممکنه کمی دوره گرون‌تر میشد و قطعا یه دوره جامع و عالی میشد و نظیرش رو تو اینترنت هیچ کجا پیدا نمیکردیم، از سون لرن انتظار بیشتری داشتم فکر میکردم که دوره متخصص 0 تا 100 هستش ولی فقط وردپرس بود این یکم آدم رو دلسرد میکنه، راستی اگه هر کسی که دوره رو خریداری کرد رو هم اتوماتیک به گیت یا اون قسمتی که فایل‌های درس‌ها رو قرار میدید دسترسی داشت خیلی خوب میشد.

در کل از زحمتی که برای تولید این آموزش کشیدین تشکر میکنم و امیدوارم در مسیری که پیش گرفتید موفق باشید.

سلام.

دقیقا جای چه موضوعی خالیه که با استاد در میون بذاریم.

محسن موحد ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۴۲

سلام مجدد.

مفاهیم پایه html css(Bootstrap) js مفاهیم خیلی ابتدائی هستن که ممکنه یک سری از افراد از قبل بلد باشن و یا بلد نباشن و اگه تو این دوره می‌بود واقعا عالی میشد. :-)

باز هم از وقتی که برای من گذاشتید تشکر میکنم.

Masoud Nabavi ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۰۴:۳۸

سلام.

همونطور که شما هم در جریان هستید، برای این موضوع دوره ی جدایی در نظر گرفته شده.

ولی من خواسته ی شما رو بعنوان یک چکیده ای از مفاهیم front در این دوره، مطرح میکنم.

ممنون از پیشنهادی که دادید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۲۰ بهمن ۱۴۰۰، ۰۷:۴۲