سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ راضیه کارگر
تغییر رنگ TextButton
جامعه فلاتر ایجاد شده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

با سلام و وقت بخیر

برای تغییر رنگ متن TextButton چرا نمی‌توان در textButtonTheme این کار را انجام داد و برای تمام وضعیت‌ها رنگ متن primaryColor باشد؟

مشابه کد زیر. پس کاربرد این color چیست؟

textButtonTheme: TextButtonThemeData(
          style: ButtonStyle(
            textStyle: MaterialStateProperty.all(
              const TextStyle(
                fontFamily: defaultFontFamilyEN,
                fontSize: 14,
                fontWeight: FontWeight.w400,
                color: primaryColor,
              ),
            ),
          ),

سلام وقت بخیر

داخل ThemeData یک attribute وجود داره به نام primarySwatch که رنگ تم برنامه هست و تمام ویجت هایی مثل Icon , Text که رنگ میگیرند رنگ پیش فرضشون همون رنگ primarySwatch است مگر اینکه بیایم روش color ست کنیم

حالا نکته اینجاس که وقتی شما در تم اصلی برنامه میای color ست میکنی color شمارو در نظر نمیگیره که این به خاطر MaterialStateProperty است که همیشه تم پیش فرض خودش رو نظر میگیره .

میتونین رنگ primarySwatch رو برابر مقدار مورد نظر خودتون بزارین ک روی کل اپ ست بشه

من هم هر کاری کردم نتونستم توی تم تغییر بدم و تغییر رنگ رو توی کد انجام دادم.

میتونین

محمد حسین سخایی ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۱۹

جناب آقای سخایی وقتی ویژگی color را برای MaterialStateProperty تعریف کردند یعنی دلیلی برای قرار دادن ان داشتند. درسته؟ الام سوال من اینه که دلیل این کار چیه و کاربرد این Color کجا مشخص میشه

راضیه کارگر ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶

سلام خسته نباشید منظورتون رو متوجه نشدم درست ، اگه منظور شما اینه که چه تاثیری داره خب رنگ Text Button رو تغییر میده اگه منظورتون اینه که چرا توی  MaterialStateProperty قرار دادن این مقاله رو توی سایت فلاتر بخونین

لینک مقاله

حامد روشنی ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۰۶:۳۱