🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ alirezamachanloo
بعد از دوره
جامعه لاراول ایجاد شده در ۰۸ بهمن ۱۴۰۰

سلام یسوالی داشتم بعد اینکه توی این دوره شرکت کردیم و بعدش خواستیم مهارتهامون ارتقا بدیم بنظرم کار خوبی نیس دوباره توی یه دوره ی مشابه شرکت کرد چون خیلی از مطالب مشترک هس و خیلی از تایممون تلف میشع از طرف دیگه مسلما با یه دوره هر چقدر هم کامل باشع شما متخصص نمیشین 

واسه ارتقا مهارت هامون بعد از یک دوره‌ چی رو پیشنهاد میدین. منظورم یادگیری مطالب جدید هستش نه تثبیت همان چیز هایی که بلدیم با کد زنی

سلام علی رضا جان

برای ارتقاع سطح توانایی‌های (هم مهارت‌های سخت و هم مهارت‌های نرم) پیشنهاد میدم در قدم اول کد خوانی رو شروع کنی که همین الان هم میتونی به این صورت که تو گیت هاب و سطح اینترنت بچرخی و پروژه هایی که وجود دارن رو سبک کد زنی ، نحوه نوشتن و حتی حل مسائل رو ببینی و مطالعه کنی که خیلی بهت کمک میکنه .

قدم دوم ایجاد چالش هستش وقتی تو یک وبسایت و یا یک اپ یک ویژگی یا فیچر میبینی که برات جالب و جذاب هستش با دید یک چالش باهاش برخورد کن به قول خودم ? یک مشتری فرضی داشته باش که بهت یک ویژگی و یا یک اپ سفارش داده و یک دد لاین هم داری مثلا ۵ روز که باید تحویل بدی هزینه ای هم که مشتری بهت پرداخت میکنه افزایش سطح توانایی شما هستش .

قدم سوم که خودم خیلی دوست داشتمش و ازش خیلی یاد گرفتم پیاده سازی قسمت‌های لاراول بودش زمانی که شروع به یاد گیری عمیق لارول کردم بهتر کار پیاده سازی خود قسمت‌های لارول بود که بیشتر بفهمم چجوری کار میکنه و تو دل و روده هاش باشم ، اول روتر لاراول رو پیاده سازی کردم بعد رفتم سراغ ولیدیشنش و ... هم کد خونی بود هم پیاده سازی نیاز مشتری فرضی .

و در تمام این مدت مطالعه روزانه و سرچ فراموش نشه حتی در حد ۱۵ دقیقه در روز ، کتاب هایی مثل کلین کد ، کلین کدر رو هم تو برنامه هات داشته باش که مسیر درست رو بهت بده .

(در خصوص الگو‌های طراحی هم حتما حتما وقت بزار )

امیدوارم که حرفام برات مفید باشه .

بهترین پاسخ
محمد نقلانی ۰۹ بهمن ۱۴۰۰، ۰۴:۴۱