سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ علی قربان زاده
سوال در مورد دوره‌های سون لرن
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹

سلام اساتید و دوستان گرامی

ببخشید من یه سوالی داشتم نمیدونم باید از کی بپرسم و کجا مطرحش کنم اما خیلی برام مهمه

اونم اینکه تموم شدن دوره و برگزاری آزمون به چه صورتی هستش؟

اخه چیزی که هست اینه که بچه‌ها همگی توی یه زمان مشخصی ثبت نام نکردن و دوره رو شروع نکردن یکی زودتر از همه اومده یکی دوماه بعد ثبت نام کرده

واصلا یکی بنا به مشکلاتی که براش پیش اومده از بقیه عقب افتاده، چجوری میشه که دوره برای هرکس تموم میشه، ینی ما تا کی وقت داریم دوره مون رو تموم کنیم و کی آزمون ازمون گرفته میشه؟ ، من واقعا یه استرس کنکور طوری دارم احساس میکنم تا مهر ماه که پایان دوره ی جی اس هست مثلا, باید همه ی مباحث رو جمع کنم چون ک قراره آزمون برگزار شه و طبق اون ایکس پی داده بشه

خب اینجوری که سیستم ایکس پی دادن ناعادلانه میشه چون اونیکه زودتر اومده  الان با دوره هماهنگه یا اونی که  قبلا سابقه ی کار داشته ایکس پی بیشتری میگیره   

چقد وقت داریم مباحث رو بخونیم؟ 

چطوریه سیستمش، اگه میشه لطف کنید توضیح بدید

سلام علی جان سیستم اکادمی سون لرن طوری بنا شده که همه امکانات تا اخر واسه همه دانشجویان بازه یعنی چی یعنی اینکه شما پشتیبانی داری تا اخر میتونی سوال بپرسی و ابدیت میشه هر دوره بر اساس تکنولوژی‌های جدید پس تموم شدنی نیست اگر دیده باشی بعضی‌ها تازه رسیدن مبحث گیت ولی تاریخ انتشار این دوره سال 98  بود و هنوز ازمونش پا برجاست 

علی رضوی ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰