🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ hosseinsalehi
پیدا کردن یک فانکشن در پلاگین
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر

من از پلاگین لرن دش در یک پروژه استفاده میکنم. یک قسمت مربوط به ازمون‌ها رو داره . و وقتی آزمون تموم میشه درصد آزمون رو نمایش میده . اما درصد رو به شکلی که مد نظر ما هست محاسبه نمیکنه. برای اینکه فایل‌های مربوط به این قسمت رو در فایل‌های افزونه پیدا کنیم باید چیکار کنم.

و اینکه در کل راه حل دیگه ای هست برای این موارد این شکلی ؟

سلام.

باید به مسیر روبرو بروید:

wordpress/wp-content/plugins/LearnDash

یک فایل php همنام با خود پلاگین(نام دایرکتوری پلاگین) وجود داره، این فایل اصلی پلاگینه، یا توابع مورد نیاز داخل این فایل هست، یا در صفحات دیگه ای که در این صفحه include شده اند.

محسن موحد ۰۵ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۳۵

سلام

شاید سوالم رو درست بیان نکردم .

من دارم از یه پلاگین استفاده میکنم به نام لرن دش( یا هر چیز دیگه ای )

این پلاگین یک سری خروجی داره. به طور مثال در مورد پلاگین لرن دش و مشکل بنده . صفحه ای هست که بعد از آزمون تستی نمایش داده میشه. و جواب آزمون رو داخل یه باکس نمایش میدن.

درصدی که محاسبه میشه بر اساس معیار‌های امتحانات آمریکاست و نمره منفی در اون وجود نداره.

مشکل بنده این هست، چطوری باید اون فانکشن یا کلاسی که این درصد رو محاسبه می‌کنه پیدا کنم ؟ ( البته راه حل سریعش چیه؟ نه اینکه کل دایرکتوری پلاگین رو بگردم. )

و در راستای حل همین مشکل و مشکلاتی شبیه به این به این نتیجه رسیدم که برای افزونه یه افزونه جانبی بنویسیم و این موارد به این شکل رو از طریق افزونه جانبی تغییر بدیم تغییر بدم .

1 اینکار درستی هست ؟

2 به چه شکلی باید پیاده سازی بشه ؟ ( یعنی اینکه چطور باید به پلاگین مورد نظر لینک بشه و تغییرات رو اعمال کنه ؟ )

hosseinsalehi ۰۶ بهمن ۱۴۰۰، ۰۵:۵۶

دو حالت داره،

یا خود برنامه نویس‌های پلاگین داخل داکیومنتیشن این پلاگین، توضیحات لازم برای نتیجه ی مورد نظرو اوردن(همچنین ممکنه فریلنسرهای دیگه ای هم باشن که با این پلاگین کار کرده باشن و به ساختار این پلاگین آشنا باشن)

یا اینکه باید کدهای پلاگین رو بخونید تا متوجه بشید. این پلاگین پرکاربردی نیست که یک کامیونیتی بزرگ پشتش باشه.

اما پلاگین‌های پرکاربرد و معروف بخاطر اینکه در مورد ساختارشون مقالات زیاد و داک‌های دقیقی داخل نت هست میشه به ساختار اون پلاگین پی برد. وقتی ساختار یک پروژه رو ندونیم، نمیشه چیزی بهش اضافه کرد، مگر با همین دو روشی که در بالا گفتم.

اگر مستنداتی منتشر نشده باشه، میتونید از کامنت‌های داخل پروژه راهنمایی بگیرید.

محسن موحد ۰۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸

سلام ممنون .

۱ لرن دش بیشترین استفاده در lms‌ها رو داشته .

۲ فکر می‌کنم سون لرن روی لرن دش یا کپی از اون کار میکنه.

۳ یه راه حل خیلی ساده داشت پیدا کردن فانکشنش.

۴ ممنونم میشم راجع به نحوه پیاده سازی پلاگین‌های جانبی برای پلاگین‌ها توضیح بدین. (اگه سوالم رو متوجه نشدی بگید با مثال بهتون توضیح بدم )

۵ تشکر بابت پاسخگویی شما

hosseinsalehi ۰۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۶

سلام دوست عزیز

شما زمانی می‌تونید برای یک افزونه، یک افزونه جانبی کدنویسی کنید که اون افزونه این قابلیت رو داده باشه.

خیلی واضح بخوام مثال بزنم برای شما پلاگین ووکامرس هست و این پلاگین در هسته خودش تا جای ممکن از هوک‌ها استفاده کرده و شما می‌تونید یک پلاگین بنویسید و با توجه به هوک‌های که در هسته ووکامرس تعریف شده فانکشن هوک خودتون رو در پلاگین به اون وصل کنید

و به این شکل هست که میشه گفت شما یک پلاگین جانبی تونستید برای اون پلاگین اصلی ایجاد کنید.

بنابراین شما از طریق هوک‌ها می‌تونید روش کار پلاگین رو تغییر بدید اگر هوکی برای اون کار وجود داشته باشه البته.

موفق باشید

بهترین پاسخ
مجید زادگی ۲۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۴