💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Masoud
عدم درک kstest
جامعه هوش مصنوعی ایجاد شده در ۲۹ دی ۱۴۰۰

سلام خدمت استاد محترم

در خصوص این kstest من احساس میکنم درست منظورتون رو متوجه نشدم. چیزی که من فهمیدم اینه که این تست بیشتر درصد شباهت دو توزیع رو نشون میده نه این که این دوتا از یک توزیع خاص تبعیت میکنن یا خیر. باز اگه میشه بیشتر توضیحش بدید

سلام

بله، kstest برای این هست که دو تا توزیع را با هم مقایسه کنیم

یکی از کاربردهاش هم اینه که بفهمیم یک توزیع خاصِ a مثلا ایا شبیه توزیع نرمال هست یا نه؟ به این صورت که یکی از توزیع‌ها را توزیع نرمال ایده‌آل قرار می‌دهیم و یکی دیگر از توزیع‌ها (مثلا همان توزیع a) را با آن توزیع نرمال ایده‌آل kstest می‌گیریم و اگر اینها شبیه به هم بود می‌فهمیم که توزیع a یک توزیع نرمال است

مسعود کاویانی ۳۰ دی ۱۴۰۰، ۰۷:۲۶

درسته استاد ولی پاسخ kstest توو حالت ایده آلی که شما ساختید فقط قابل قبول بود اما وقتی دوتا توزیع که از روو شکلشون هم مشخص بود نرمال هستند، اما پاسخ kstest جور در نمیومد. از همین نظر کمی گیج کننده بود.

Masoud ۳۰ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳

اهان بله از این نظر درست می‌فرمایید برای همین برای اینکه توزیع نرمال را به صورت علمی و دقیق به دست بیاورند از تست shapiro استفاده میکنند که مشکلات ks را نداشته باشد

بهترین پاسخ
مسعود کاویانی ۰۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۱۵