سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ علی
فرق بین SQLite و hive
جامعه فلاتر ایجاد شده در ۲۴ دی ۱۴۰۰

سلام مهندس وقت بخیر

شما در بین صحبت‌های که داشتید راجب این دیتابیس لوکال hive فرمودید که پرفورمنس بالای نسبت به بقیه دیتابیس هال لوکال داره منجمله SQLite آیا منظور از این جمله شما استفاده در این پروژه هست یا نه هر پروژه ای که بخواهیم پیاده سازی کنیم از این hive استفاده کنیم . بالفرض اگر بخواهیم در یک پروژه پیام رسان استفاده کنیم بازم hive را پیشنهاد میدید با توجه به اینکه در پیاده سازی تلگرام اگر اشتباه نکنم از SQLiteاستفاده شده

علی جان سلام وقتت بخیر

منظور از پرفورمنس مجموعه ای از عوامله ک دخیل هستن یکی از اون عوامل سرعت ذخیره سازیه .. راحتی کار با ابزاره و خیلی عوامل دیگه

اما از لحاظ استفاده : hive چون دیتابیس اختصاصی فلاتر هست بهتره برای پروژه هامون از hive استفاده کنیم واقعا هم کار باهاش نسبت به SQLite راحت تره و اینکه اگر بخوای خروجی ios بگیری باید از دیتابیسی استفاده کنی که مالتی پلتفرم رو ساپورت کنه ...

اما در پیام رسان که گفتی : استفاده از دیتابیسی ک sql محوره طبق تجربه من ک دارم همین الان هم روی پیام رسان کار میکنم کاری بسیار غلطه چالش‌های پیام رسان‌ها برای کش کردن پیام‌ها یا خیلی اطلاعات دیگه دارن و سایر داستان هاش رو نباید با دیتابیس‌های sql محور هندل کنی چون یه سری جاها به مشکلات شدیدی میخوری که یا امکان پیاده سازیش با این نوع دیتابیس‌ها نیست یا اگر هم پیاده سازی کنی به شدت پرفورمنس اپت رو تحت تاثیر قرار میده .

بهترین پاسخ
محمد حسین سخایی ۰۵ بهمن ۱۴۰۰، ۰۷:۰۰