استاد اگه پروژه بزرگ بشه و ما برای هر نیازمون بخوایم یک پکیج اضافه کنیم به پروژه آیا با مشکلی که توی ووردپرس هم هست یعنی سنگین شدن و هنگ کردن پروژه مواجه نمیشیم؟؟
اصلا مقایسه ی لاراول با وردپرس توی این موضوع کار صحیحی هست؟؟
سلام دوست عزیز
نکته اول اصلا هیچ فریمورکی رو با وردپرس مقایسه نکنید، از اساس چنین کاری درست نیست. (وردپرس cms هست نه فریمورک)
نکته دوم ببینید شما متناسب با نیازتون پکیجها رو اضافه میکنید و تا زمانی که از پکیجهای بهینه و درست استفاده کنید، هیچ مشکلی برای شما ایجاد نمیشه، چون تمامی پکیجهای معتبر همیشه با آخرین ورژن از زبان php و فریمورک لاراول همگام میشن و سعی میکنن دائما عملکرد بهینهتری داشته باشند...
اما نیاز خیلی مهمه: بهعنوان مثال اینکه من بیام برای بخشی که عملکرد اصلی برنامم رو به دوش میکشه از پکیجهایی استفاده کنم که تنها قسمتی از نیازم رو برطرف میکنه، خب این موجب میشه من چیزی رو داشته باشم که هست ولی کاری که میخوام رو کجدار و مریض انجام میده و چون خودم توسعهاش ندادم، به سختی میتونم ساختارش رو درک کنم یا حتی چیزی بهش اضافه کنم! پس بهتره بخشهای اصلی رو خودتون بنویسید و زمانی که واقعا یه موضوع پیدا کردین که دیدین انجام این کار میشه اختراع دوباره چرخ و یه پکیج خوب و معتبر برای انجامش هست خب از پکیج استفاده کنید و در زمان صرفه جویی کنید... برای این موضوع هم اصلا عجله نکنید بعد از اینکه مدتی با لاراول توسعه انجام بدین متوجه میشید که کی بهتره برین سراغ پکیج و چه زمان بهتره خودتون دست به کار بشید