💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۹ parisa mohamadi
نشناختن پوشه back ground
جامعه فلاتر ایجاد شده در ۲۰ دی ۱۴۰۰

سلام وقت بخیر، من پوشه background رو اضافه کردم و دستور جنریت عکس هارو میزنم اوکی هم هس ولی هچنان پوشه من رو نمیشناسه، در ضمن استاد fluttergen میزنه براش راحت کار میکنه ولی سیستم من این فرمان رو نمیشناسه و خطای پایین رو نشون میده

fluttergen : The term 'fluttergen' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable 

program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.

At line:1 char:1

+ fluttergen

+ ~~~~~~~~~~

+ CategoryInfo     : ObjectNotFound: (fluttergen:String) [], CommandNotFoundException

+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException

سلام به نظرم به جای fluttergen کد زیر رو امتحان کنید.

flutter packages pub run build_runner build
Ali ۲۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳

من این رو چندبار تست کردم فایده نداشت.ینی مشکل پوشه background هست،و الا من دو عکس رو به پوشه‌های دیگه منتقل کردم و این فرمان رو زدم عکسها رو شناخت ولی پوشه جدید رو نمیشناسه

parisa mohamadi ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵

سلام پوشه background رو در قسمت assets‌ها اضافه کنین و بعد دکمه ترکیبی cntrl+s رو بزنین و سپس دستور زیر رو در ترمینال وارد کنین

حامد روشنی ۲۳ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۴۶

فک کنم تو عکس معلومه من پوشه رو کجا ساختم و لی دستور رو هم زدم اما فایده نداشته، حتی مستقیم تو assets ایجاد کردم ولی نشد

parisa mohamadi ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۰۸:۰۸

من منظورم اضافه کردن آدرس assets‌ها در pubspec بود .

یه اسکیرین شات از قسمت assets هاتون توی فایل pubspec بفرستین ممنونم

حامد روشنی ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۳۰

وایی،من کلا از اونجا فراموش کرده بودم?‍♀️ ،مرسی

parisa mohamadi ۲۵ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵

خواهش میکنم موفق باشید

حامد روشنی ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۰۳:۳۴

و یه سوال دیگه اینکه من چرا دستور fluttergenرو میزنم به من خطا میده

parisa mohamadi ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷

هنگامیکه تغییرات رو در pubspec اعمال کردین ctrl+s رو بزنید

و از این دستور استفاده کنید ( بجای fluttergen)

حامد روشنی ۰۲ بهمن ۱۴۰۰، ۰۹:۰۹