💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ کیمیا فریادی
The kernel appears to have died.
جامعه هوش مصنوعی ایجاد شده در ۱۹ دی ۱۴۰۰

با عرض سلام و خسته نباشید

برای دیتا ست تشخیص گربه و سگ؛ من ابتدا مثل خود شما دو لایه dense دادم؛ مثل شما که تعداد نورون‌های لایه ی اول رو ۴۰۰ وارد کردم پیغام رو The kernel appears to have died. It will restart automatically.داد ؛ تعداد نورورن رو به ۱۰۰ کاهش دادم درست شد. ولی در قسمت فیت کردن باز هم این مشکل رو داشتم ؛ حتی تعداد epoch‌ها رو هم ۵ تا زدم و ۱۰ تا نزدم دوباره کرنل ریست شد و ران نشد. البته نا گفته نماند که دیتایی که شما توی این قسمت ازش استفاده کردید برای سگ و گربه هر کدوم ۵۰۰ تا بود اما من خودم باز دیتای کمتری استفاده کردم هم برای(۳۶ تا برای هرکدوم ) test , هم برای(۱۰۷ تا برای هر کدوم )train . حتی ایپاک رو برای فیت کردن به ۳ کاهش دادم؛ میخواست شروع کنه باز ریست شد. آیا لپ تاپ من کشش نداره؟ چه کار باید بکنم پس؟ ممنون میشم راهنماییم بکنید.

سلام

در هنگام کار سعی کنید تمامی اپلیکیشن‌های دیگر را ببندید تا رم و cpu سیستم برای پردازش باز بماند

بهتر است برای این کار از google colab استفاده کنید که پردازش به مراتب قوی‌تری دارد و یا اینکه اگر از vm استفاده می‌کنید، از سیستم عامل اصلی خود مثلا ویندوز استفاده کنید که قابلیت مدیریت منابع بهتری در اختیار شما قرار دهد

اگر مشکل حل نشد، مشخصات سیستم خود را بفرمایید

مسعود کاویانی ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۲۲:۵۹