با عرض سلام
من یه مشکلی دارم تو درک مفهوم branchها و کمی گیج کننده شده برام یه توضیحاتی میدم درست یا غلط بودنشو نمیدونم صرفا میخوام با طرز فکرم آشناشید
درمورد branchها گفته میشه که مثلا اگه قراره دو نفر دو feature رو به صورت همزمان توسعه بدن بهتره دوتا شاخه بسازیم تا هر کدوم روی شاخه خودشون شروع به توسعه feature موردنظرشون کنند
من تو مخزن local خودم دارم فیچر ۱ رو توسعه میدم و نفر دوم هم تو مخزن local خودش داره فیچر ۲ رو توسعه میده با توجه به این که این دو مخزن جدا از هم هستن دیگه چه نیازه من بیام یه branch از شاخه اصلی جدا کنم و فیچرم رو روی شاخه فرعی توسعه بدم و وقتی توسعه فیچر تموم شد اونو دوباره با شاخه اصلی ادغام کنم؟
اگه کلا یدونه مخزن داشتیم اون موقع اینکار معنی میداد برای اینکه بی نظمی ایجاد نشه دو تا شاخه از شاخه اصلی جدا میکردیم تا هر کی رو شاخه خودش کار کنه ولی حالا که هر کی یه کپی از مخزن اصلی داره اینکار به چه دردی میخوره؟
من تو مخزن local خودم رو همون شاخه اصلی فیچرم رو توسعه میدم حالا هر اتفاقی هم بیوفته میتونم برگردم به شرایط قبل از توسعه فیچرم نفر دوم هم میتونه همین کارو بکنه و تا زمانی که از دستور push استفاده نکنیم تغییری در مخزن اصلی ایجاد نمیشه
ممنون میشم اگه یه تعریف درستی از branchها بدین