🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ رضا
در مورد دوره
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰

سلام

با این پشتیبانی تون واین دوره خیلی ضعیف . این همه وعده دادین به هیچ کدام عمل نکردید این پشتیبانی هم نباشه بهتر است با این نحوه پاسخ گویی

هنگام ثبت نام پول می‌گیرند و انواع وعده را می‌دهند اما همین که پول را گرفتند نه پشتیبانی نه تدریس درست و .........

متاسفانه این مجموعه مثل بعضی از مجموعه‌های دیگر فقط به درآمد خود فکر می‌کند

من حدود یکسال دارم نامه نگاری ،صحبت با مدیر و مشکلات را پیگیری می‌کنم، تا به حال حتی به یک وعده خود عمل نکرده اند و هر چه گفتند به من برعکس عمل کردند و پایبند به هیچی نیستند (فقط در گرفتن پول دقت کامل را دارند)

سلام آقای محب. الان دقیقا چه مشکلی دارید؟

کیوان علی محمدی ۲۶ آذر ۱۴۰۰، ۰۷:۵۸

به نام خدا

سلام خدمت شما

در هنگام مشاوره ودر سایت قولهای زیادی دادید من جمله:

1-تسلط  کامل به پلاگین نویسی وردپرس و ووکامرس بعد از اتمام دوره(شما در دوره وردپرس و مخصوصا ووکامرس حالت copy و paste پیش رفتید )

2- در دسترس قرار گرفتن منابع مورد نیاز برای آموزش بهتر

3-توانمندسازی دانشجویان برای استخدام در شرکتها به عنوان یک متخصص وردپرس (با این دوره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

4-آمادگی برای ورود به سایر حوزه‌های برنامه نویسی وب.

5-تسلط کامل دانشجویان به طراحی قالب وردپرس و شخصی سازی قالبها و...

6-قرار دادن کل دوره برای دانلود

7-پشتیبانی دوره( جواب سوالات به صورت از سربازکنی یا بی ربط و دیر داده می‌شود)

8- رساندن سطح دانش خود از یک ویرایشگر ساده قالب و پلاگین به سطح توسعه‌دهنده حرفه‌ای. (من حدود 90% دوره را گذراندم با این دوره چنین اتفاقی نمی‌افتد چون نحوه تدریس سطحی و پاسخ‌های بی ربط و غیر دقیق است و سطح دوره پایین است)

9- معرفی به شرکتها !!!!!!!!! (گر چه خودمان این کار را می‌تونیم انجام دهیم و این هم فقط یک قول تبلیغاتی موسسه شما بود )

در هنگام مشاوره گفتید که فقط مسلط به html وcss بودن و مقداری آشنا به php کفایت می‌کند ولی من حدود 90% دوره را گذراندم این گونه نیست و باید کاملا مسلط به php, wordpress,woocommerce,js,jquey,react,sql بود و این دوره فقط جهت یادآوری و اشاره به بعضی از مطالب است و برای کسانی خوب است که مدتی از برنامه نویسی دور بوده اند و مجدد می‌خواهند برگردند !!!!!!!

شما بگویید کدام یک از قولها و وعدهای خود عمل کرده اید که من هم درجریان باشم ؟

من در این دوره ثبت نام کردم تا روند پیشرفتم سریعتر باشد و از حالت خود آموزی در بیایم و زودتر به نتیجه برسم ولی این دوره کمک زیادی به من نکرد و همان روند خودآموزی را پیش میروم و از طریق doc و ویدیوهای خارجی مطالب را یاد می‌گیرم که روند کندی است

لطفا پاسخ قانع کننده بدهید

رضا ۲۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴